kelebek 850 sayfada agzma. s.çtı bu adam 15 sayfada :(
Printable View
başka varmı arşivinizde sürükleyici hikayeler komik olur hüzünlü olur farketmez
varmı cliver ?
atmayın böyle hikayeler ya okudum şimdi doğruysa eğer kötü
bide angutyus vardı o nasıl ? bulamadım onu
hahahhaa vay arkadaş millet ne kadar kaptırmış kendini yaaa :D
eğer bu sölediklerin yalan çkarsa sikerm seni piç yemin ediyorm ztn bn acı çekiyorm.. yalan çkmasın amk
(ossuran kedi ?, 16.09.2011 18:55)
Ben zaten arada gelen yorumlardaki nicklere fena takıyorm haha Adamlar yaratıcı :D
çok fena son hikaye valla cidden ağlama noktasına getirdi, Allah yaşatmasın kimseye çok zor..
aşk hanesinden attığım altı sıfırı geri ekledim elifim çok daha fazla değer kazansın diye.
haha
federerden passing shot yiyen nadal gibi kaldım öyle. saçları yüzü herşey herşey farklıydı. beyaz tenli siyah saçlıydı. saçları tam hayallerim gibiydi. tek bir taraftan omzun önüne geliyordu. bütün vücudum titredi. japonyadaki nükleer santral nasıl radyasyon sızdırıyorsa ben de aşk sızdırıyordum. patlamam yakındı. :D
okuyan sercanı s.ksinler :D okumuyorum a.çakim :D
dur daha kelebek bitmedi :) linkleri sık kullanılanlara ekliyim okuruz :d
11. sayfgadayım fena sardı azda kaldı :)
bomba bomba:D
vay be çok acıklı bi hikayeymiş ağlamadım desem yalan olur . :(
güzel kardeşim neyin peşimdesin ?:D
2. konuyu patlatmışsın ama yemezler okumam açmadım bile.
okuyupta bi kaç gün daha ortalıkda saçmalamak istemiyorum :D
Bu hikayeyi forum da paylaşıp okumamıza vesile olan arkadaşlarla teşekkür ederiz. Gerçekten okunası bir olay olduğunu okudukça anlıyor insan.
Şirkette benimle birlikte tam 4 kişiye anlatıp/okuttum. Tabi ben onlardan önce okuyup bitirdiğimden her sonunu söylemeye çalıştığımda kalem,kağıt bilumum ofis ekipmanları yedim kafama. :D
Kücüksün dediler vermedinin hikayesinin blok hali 5 sayfa;
hikayeyi dinlermsnz hayatmın hatası mı değilmi
bu da nerden cıktı yaaa...
kalbim kirayı geciktiren kiracının kapısını çalan ev sahibi gibi atıyor.
(kucuksun dediler vermediler ?, 16.09.2011 13:52)
ya arkadaş paylaşmayın şunları virüs gibi amk. ilk satırı okuduktan sonra dibini görmeden bırakamıyor insan
özet geç *** :D konu nedir.
kelebegi okudum ikinciye baslasammı die düşünüyorum gerci kısaymıs cabuk biter yarın bakayım :D
Aynen çok sürmüyor 2. ama dağıtıyor adamı :)
2. hikayeyede başlıcam bile bile lades diyorum ama sonra hayata küsüyorum
KDV nin hikayesini ben beğenmedim.
Y.S.Kelebek terk.
Kelebeği çocuk askere gittikten sonra bıraktım güldüren yerleri bitti mutsuz etmeye başladı.
Oldum olası sevmedim mutsuz eden herşeyi..
kdv cok fena ya gereksiz yere tribe sokuyo insanı gerek yok baslamayın gidin karikatür flan okuyun
kdv'yi okumayın, spoiler veremicem ama okumayın :D
cliver hayattan soguttun beni yasama sevincimi elimden aldin! :)
Forumca clivera dalalım bence:D
okudum ve tekrar bi duygu kargaşasına girdim.bencede cliver süresiz ban bize böle duygusal anlar yaşattiği için :D