30 sayfa okudum sabahtan beri hiç bi iş yapmadım. çıktı alınacak projeler var hala almadım neymiş ya :)
Printable View
30 sayfa okudum sabahtan beri hiç bi iş yapmadım. çıktı alınacak projeler var hala almadım neymiş ya :)
sonunu söylim mi :D
o kadar sayfa okudum ancak o kadarda ilgimi çekmedi ancak güzel bölümleri var oda az
öğretici yerler hoşuma gidiyor sadece
vay arkadaş 2 sayfa okuyam dedim ama okurlarına p.ç ler diyip duruyor. kimse kusura bakmasın okuruna böyle söven adamın yazılarını okuyamam. isteyen kabullensin. ben p.ç olmayı kabul etmiyorum.
kodumun evladı.
p.ç ler kelimesini öylesine kullanılan bi kelime inci nin ağzı öyle zaten sol üst köşede incisözlük yazısına bakarsanız anlarsınız ne demek istediğimi kafa boşaltmaya bi yer burası
''Lanet gelsin böyle siteye, böyle sözlüğe demeden önce ruhu hissetmeye İnci Sözlük oluşumunu anlamaya çalışmak gerek.''
Hala okuyorum 37 ci sayfadayım
++++++++++++++++++
okuyamıycam artık işler duruyo hep birisi özetlesin sonunu :)
kitlendim :D işe dönemiyorum :D
857 sayfa cok uzun dıyenler için sadece kelebeğin yazdıkları var 45 sayfa istiyenler burdan okusun daha kolay olabilir
http://inci.sozlukspot.com/w/anlatsa...iken%20kelebek
ozet geç p.. :D yaa sonunda noluyo onu söyleyin bana :D okuyunca kalkamıyorum başımdan açıköğretim bütler var onlar beni bekliyor :D
-yani elindeki oteli kaybetme ihtimali varken ikinci oteli kazanmış. yıllardır nasıl böyle düşüncesizce o oteli yani bizim rıskımızı nasıl riske ettiğinin pişmanlığını yansıttı bize.
-buraya kadar iyi görünüyor şanslısın bir çocukmuşsun diye düşünebilirsin ama babam her akşam eve iki ekmek getirdiği zaman ekmeğin bir tanesi hep haram gözüktü gözüme. başka bir çocuğun yemesi gereken ekmek haksızca her gün bizim soframızda oldu.
ben ona şaşkın şaşkın vay be kıza bak gibi bakarken.
-hatırlarsana bana bir yemek borcun vardı.ama artık yok benim yediğim haram bana yeter. dedi.
kumardan kazandığım parayı kastediyordu.
bunları anlatırken gözleri de doldu. duygusala bağladı. ıslak kirpiklerine kurban olduğum
iyiymiş bu kısım.
50 ye geldim çok sardı
Bende kitlendim :D bi aralarda gunde 2 litre şarap içen adam vardı
yazıya devam ettikçe üstte paylaştığımın hiçbişey olmadığını farkettim :) büyük bir kısmını okudum gibi ufak tefek atladığım yerler haricinde.güzel bir derleme özet varsa pm alabilir miyim?
editt..CLİVER PM BEKLİYORUM LÜTFEN :)
off açmayın böyle konular 100 küsür sayfa okumaya çalıştım çalışırken banlıcam ama:D
sonunu bilen varsa pm atsın mutlu sonmu biraz baktım ayrılmışlar sanırım
yok yok saka yapıyo :D en azından çok daha farklı ilerisi okumaya değer
sayfa 396 adam asker'e gitti usta birliği bizim burada küçükyalı kenan evren kışlasında üşenmesen gidip bulacam o ekşını kızla şu ara araları limoni ama kız hala hayatımda yazıyor arada demekki ayrılmamış
eskidende yapardım kitabı sondan okurdum ohh:D lan tepemde 20 kişi var çalışıyorum üstüne tuvalete gidemedim bunun yüzünden bırakıcam şimdi masaya:D
baştan 3-5 sayfa okumuştum , gittim lönk diye son sayfayı okudum...
bütün sihir kaçtı :D
orhan pamuk'un "yeni hayat" kitabında da aynı haltı yapmıştım sonra kitabı okumadım yarım bıraktım :D:D:D halen durur öyle yarım yamalak :D:D
angutyus da iyidir :D
yemin ediyorum gerildim açmayın böyle konular bıçaklıcam :D
bu okugunuz diger yazilara gore en iyisimiydi ???
bu tarz hikayeler varsa onlarinda linkini paylasabilirmiyiz buradan
sonunu paylasmadan devam etsin muhabbet, lutfen :D
girmicem konuya hee :D okuyoruz hala, gece devam etcem ben simdi bolunur falan ugrasamam :D
altımdaki koltuk göçtü yaklaşık 12 saattir üstündeyim gece zaten 4'te yattım oda yatmadım acaba ne olacak diye döndüm durdum
insan kaptırdı mı okuyo cidden :)
sonunda ne oluyo
katil kızmıymış?
Bende bulaştım:D bu kısım çok iyi;
''İçimi bisiklet sürmeyi bilmeyen ama babası tarafından bisiklet alınmış çocuk sevinci ve heyecanı kapladı.''
Bomba Olmus ya 2 saattir aralıksız okuyorum :D
4 Saattir okuyorum aralıksız, sigara paketi bitti :D