sadece kelebeğin yazıları olan 45 sayfadan 11 sayfa okudum sizlerin çok bağlıyo kitliyo demesi üzerine :D hiç bağımlılık yapmadı yatmadan uykum gelsin diye baş ucu kitabı gibi okuyup yatıyorum bence eleman gerizekalı :D
Printable View
sadece kelebeğin yazıları olan 45 sayfadan 11 sayfa okudum sizlerin çok bağlıyo kitliyo demesi üzerine :D hiç bağımlılık yapmadı yatmadan uykum gelsin diye baş ucu kitabı gibi okuyup yatıyorum bence eleman gerizekalı :D
33/45 ama bilgisayardan okumak büyük sıkıntı gözler pert oluyo :D
"ertesi gün yolda yürürken modifiyeli bir araba pati çekerek yanımdan geçti ben kaldırımdan yürürken
daha sonra 4 3 yaparak resmen ses dinletti bana
normalde yan yola dönmem gerekirken devam ettim aynı yola
bir müddet yürüdükten sonra tur atıp yine aynı yola gelmiş
arkadan geliyor aynı araba gaz boğup aragaz çekerek
durdu yanıma film kaplı camını indirdi"
İtiraf edin beyler hanginizsiniz? :D
hahaha herkes iptal olmuş hahaha :D
Sölim mi sonunu bitsin dertler :D
ben başından okumaya başlamıştım ilk yazdığı zamanlar sıkmıştı sonralarda bitirnce sonunu okudum :D sonunu okuyunca baştan okumaya başladım 2 günde bitti.
Çok iyi ya 3. sayfadayım
Bu kesin elifi iyi eder..
bitti şükürlr olsun. bugun rahat rahat ders çalışanbilirim :) bazı noktalara çok üzüldüm. sanki ebru ona değilde bana yaptı herşeyi.
edit: forum olarak herşeyi buluyoruz, istihbaratı genişletip ebruyu, hiç olmadı kelebeği bulsak ? :D hiiç olmadı elifi :D :D
ooooohhh a.q bitti ya la :D
oh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
İşe dönebilirim, resmen ağzıma sıçtı ama ne boyun kaldı ne göz eryerim ağrıyor başlığı açan arkadaş kimdi şimdi ilk mesaja dönüpte kendi gözlerimle görüpte hayıflanmıyım :D:D:D
sonunu söyliyen kahraman olamaz :D :D :D
ben bu elemanı ilk yazmaya başladığı gün sözlükten okumaya başlamıştım, çok beklettiği için unutmuştum demekki bitirmiş hikayeyi
şeytan diyo sonunu buraya yaz. nasıl olsa herkes okumak zorunda kalacak :D sonra banı ye :D
hayatıma sıçtı kelebek bulursam işkence yapıcam:D
ya arkadaşım 2 gündür hayata küstüm yemin ediyorum. hayatım kaydı ya
neyseki bitti,
kelebek normal hayatta seninle denk gelirsem 2 şey söyliyeceğim... o kadar...
2 günde 70lik smirnoff bitirtti bana şerefsiz kelebek.. :D
safsalak aşıkla ruhhastası ebru nun aşk hikayesi bu öykünün adı :D
a.çakim arkadaşım hakkaten süper ama ya :D
seviye kontrol de efsane hakkaten :D
bir de kelebeğin içinden isyan ettiği anlarda yaptığı betimlemeler,
gece sabaha kadar uyumamış, supermario oynamış ilkokullu gibi :D:D:D:D
lise konusuna takılmayın okuduğu alan benim baya uzun bi süre yanlıştı hatta bi kaç gün gidemedim okula okulu değiştirdiğimi düşünenler olmuştu
iyi yazmış walla eleman doğruysada sallamasyonsada tutuyor baya
aşık olmak acı çekmeyi bir nevi kabullenmek değilmidir zaten?
Aşk filan değilde duygusal BDSM olmuş daha çok :D:D
haydee ilk baktım bu dedim ama şimdi kaç sayfa oldu sanırım inceden zehri aldık :D
ben bu hikayeyi okuyup bitireyim ebruyu bulurum şu an sayfa 35deyim :hehe:
2005 senesinde ankaradaki tüm ünilerin mimarlık mezunlarından ebruları toplasak 5 taneyi geçmez :D
Biri bu ebruyu bulsun :D
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı
BİLKENT ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı
GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Mimarlık Fakültesi Mimarlık
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Mimarlık Fakültesi Mimarlık
ATILIM ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık
atılım ve bilkentte burslu olarak ayrılanlarda var
hacettepe de de vardır mimarlık :)
Başkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi
puan rehberinden buldum bunlar var