geçmiş olsu kardeş araştır tanıdık polis filan var kamera kayıtlarına baktır eger ki varsa
Printable View
geçmiş olsu kardeş araştır tanıdık polis filan var kamera kayıtlarına baktır eger ki varsa
geçen bizim arabayada vurmuşlar batıkentte amcam allahtan görmüş oğlan laga luga yapmış çakallık yapmış tamam öderiz möderiz demiş arabasına binmiş kaçmış amcam allahtan fotoğraf çekmiş kaçarkende arkadan fotosunu almış aracı kaldırmadan ekip çağırıp tutanak tutturmuş
Geçmiş olsun; plaka olmayınca işiniz zor gözüküyor.
valla moderatörler bu konuyu kapatsın en iyisi. plaka başka bir volvoya aitse kimseyi zor durumda bırakmak istemem ben. canım sıkıldı iyice.
Sırf butür şeylerden korktuğum için biryere gidince arabayı 2-3 ekre farklı eyrlere park ediyorum.
bir yere bırakıyorum içime sinmiyo başka yere çekiyorum hep yapıyorum bunu alışkanlık oldu :)
geçmiş olsun bu arada umarım bulunur..
Hiç ugraşmıcaksın arkadaşım.
Güzelce gidip arabanı yaptırcaksın.Aracı buldugunda da sahibiyle gayet efendi bi şekılde konuşup alabilirsen ettigin masrafın bedelini isticeksin.
Bu arada aracını yaptırmadan önce kazalı halinin fotolarını çekip sakla ki ilerde satacak olursan problem çıkmasın.
çok geçmiş olsun dostum uzuldum
Benzer olay geçenlerde başıma geldi, bostancı E5 te duraktan çıkan otobüs dur kalk trafiğinde giderken bana yandan çarptı.
Arka tamponuma, arka çamurluğuma ve ön kapıya çok hafif dokunarak zarar verdi.
Halk otobüsçülerini bilirsiniz :)
Hatalısın, ona göre tutanak tutalım diyorum, değilim diyor tutanan tutmam diyor
Polis çağıralım o karar versin o zaman diyorum, polisi bekleyemem diyor
Sonuç patara kütere :) ve o hengamede ortalık karışınca asayiş polisin önünde kaçan kocaman bir halk otobüsü düşün. Polisin müdahale edemediği :)
Karakola şikayet için gittim, git hastaneden alkol muayenesi al dedi onu almak için 3 hadtane dolaştım sonunda kartal devlet hastenesi yapıyormuş buldum.
Sonra karakola geri döndüm, bana nasihatta bulundurlar :)
Bakın bu adamlar belalı biz bile korkuyoruz, sen şimdi bu adamdan şikayetçi olursan biz bu adamı bulup getireceğiz. Ama sonra seni bunlardan nasıl koruruz bilmiyoruz :D
Ayrıca bunları mahkemeye vereceksin, dava açmak için para yatıracaksın davanda minumum 1-2 yıl sürer gel biz sana arabana durduğu yerde park halindeyken çarplmış süsü verelim sen işini kaskondan hallet şeklinde bulundular.
O yüzden ben eğer sen kendin çarpanla direk halledemiyorsan diğer yollara girip boşu boşuna uğraşma derim, sonuçta bende kendi paramla yaptırdım :)
Tekrar geçmiş olsun.
halk otobusculeri artık kuzu gibi önceden biletciyle 2 kişi olarak inerlerdi şuan sıkıntısızlar :) bilmiyorm farkeden varmı biletciler kalktı kalkalı durum böyle.
polisin para istemesi saçma kazanın olduğu yerde polisi arayınca gelip tutanak tutmak zorundalar.