Bu arada videolar içinde Selçuk (VE rs) ile olan denemede varmış şimdi farkettim. O denemede Megane da headers falan var yanlış anlaşılma olmasın.
Printable View
Bu arada videolar içinde Selçuk (VE rs) ile olan denemede varmış şimdi farkettim. O denemede Megane da headers falan var yanlış anlaşılma olmasın.
Eren Cuma Anadolu yakasında hatta Merdanın orada hatta Kaanın orda olucam kokumu tüm Kayışdağı eteklerine bırakıcam :D
CD changerda 6 tane CD var zaten hali hazırda :D
Neyse konuyu mındar etmiyelim maşallah tekrardan darlıycam Cuma :D
uy megane iyidir iyi dün akşam tekrar aşık:) oldum duruş yönünden yürür yönünden güzel makine eren kardeşim maşallah maşallah...
Eyvallah kardeşim. Dün akşam Kavacık köprüdeki heyecan olmasa daha iyiydi ama olsun :)
Bu arada 40k km deki f7r iyi iş yapar ama o para verip birde moda harcanacak para düşünülürse rs almak daha mantıklı. En azından daha yeni ve fabrikasyon o kadar güçlü bir araba
eren o hızla istanbulu terk etmedin inş... :D az daha polise kafa atıyodun :D
ulan pepe gine güldürdün beni lafınla:):)vur kaç heeee:):)
ilandaki araç otocenter da satılıktı gidip baktım gerçekten güzel bir araba ilanı 12,750 liraydı galeride arkadaş 12,250 veya 12,500 gibi bir rakama aldı diye biliyorum üzerine kırık iğne değişikliği yapmadığı aşikar. f7r ilgili bir kaç video izleyip kıymetli la bu araba deyip ilan vermiş olabilitesi yüksek.
f7r ları yakıt tüketimi nasıl? ilandaki araç alınırmı ?