Başlıkta da sordugum gibi HTC Wildware S nasıldır? Kullanan bilen var mı acaba?
Başlıkta da sordugum gibi HTC Wildware S nasıldır? Kullanan bilen var mı acaba?
Bende desire hd kullanıyorum abi htc ile ilgili genel sorun varsa bende yardımcı olabilirimHatta bakabilirsinde telefona Karşıyakadaysan
![]()
en büyük sorunu bataryanın kısa sürede bitmesi
helee bide sürekli mesaj yazıp internet gibi şeyleri çok kullanıyosanız çok daha kısa sürede biter
Desire HD için konusuyorum ilk aldığımda pili 1 gün bile gitmiyordu anroid sürümünü güncelledim sonra şarj yöntemini öğrendim .
yukarıdaki menüden mobil interneti sadece kullanıcağım zaman açıyorum günde 5-10 sms atıyorum 1-2 de görüşme yapıyorum geri kalan facebook twitter fsq hesaplarım senkronize ve açık durumda internet kapalı olduğunda aktif değiller 2-3 günü buluyor şarjı bitince kapatıp şarj ediyorum sonra açıyorum restart atıp tekrar şarja takıyorum böylelikle bayağı bir süre gidiyor şarjı .
kampanyayla falan alınmayacaksa, Motorola Defy'i de incelemek lazımSu geçirmiyor toz almıyor, darbeye dayanıklı 800mhz işlemcili, 2.2 android vs.
Su altında Foto ve video çekme imkanı...
Fusion35 ------> OnurD.
Wildfire S yerine, Huawei Sonic veyahut Huawei X5 gibi modellere de bakmanızı öneririm.
Ahmet abi, napsak açsak mi Android başlığı? Tutar bence.![]()
K.
wildfire giriş seviyesi bir telefon. sıfır htc alacak olsam en azından desire s falan bakardım.
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
bugün yeni 3D yani üç boyutlusunu gördüm manyak bir telefon ben htc touch diamond kullanıyorum çok zor bir telefon eşimde htc sensation 4g var o çok memnun internet ve ekran ayarını kısarsan 2 gün gidiyor ama aklım 3D kaldı. HTC çok kaliteli bir telefon.
htc desire z aldım. 3-4 gün oldu. önceden iphone 3gs kullanıyordum. çok memnunum. şarjı çabuk bitiyor. haricinde baya iyi.
vırt zort
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)