TAGO en bastakı mesajına tam detayları yazarmısın sana zahmet, ara mesajlarda kacıranlar olmasın...
Printable View
TAGO en bastakı mesajına tam detayları yazarmısın sana zahmet, ara mesajlarda kacıranlar olmasın...
ordayız...
buluşma yeri detayları verilmiştir. Kim gelirse gelsin başımızın üstüne.
hiçbirşeye tepki vermessek koyundan ne farkımız olurki tarkan ordayız kardeşim otoban yok 40 a yakın araç bizde bu arada izmirde polis kimseye dokunmaz
Cuma gunu ikeadada toplanılcaktı kacta toplanıcaz ona gore gelelım cuma gunu .
Bende varım demek istiyorum.. Ehliyetsiz gelsem sıkıntı olurmu acaba?
manisadan ordayız..
Tüm eşime dostuma haber verdim oradayız...
yarın akşam orada olacağım.umarım bu sefer sıkıntı yaşanmaz güvenlikle...
Tüm herkezi bekliyoruz, böyle anlamlı bir konvoy için toplanma yada yürüme esnasında kimsenin taşkınlık yapacağını sanmıyorum. Ikeaya girer girmez sağında kalan boşluğa kümeleniriz. Vakti geldiğindede oradan dediğimiz güzergahtan devam ederiz.
evet arkadaşlar kısa bir zaman kaldı
Ordayım tarkan abi...
Oradayız..
Ordayız...
Facete etkinlik felab acılırsa daha çok kişi duyup gelmiş olur
3 araba ordayız
ben 8 3o gıbı ıkeada olucam kırmızı hb bayraklarım olucak elımde arabaya asılı
Bend ordayım
9 gibi ikea dayız inşallah.
Haydi izmir haydi TÜRKİYE :)
hadi bütün izmire duyuralım bu konvoyu herkes lütfen bayraklarıyla gelsin
9 da ikeanın arkasındayım lacivert golf 3
Konuyu herkes sosyal paylaşım sitelerinde paylaşırsa iyi olur..
ben vwtr de başlık açtım bi tane ama pek aktif bi forum değil malesef...
Kopru altindakilerle birlesiriz sorun degil. Bende 21:00 gibi orda olirum. Lacivert accord
Tv kanallarınada haber verilse?yukarıdakileree isyanımızı duyurmak açısından?
hangi köprü altı bu abi
Biz orada olucaz yaklaşık 6-7 araç.
Gün içinde ve hatta şu anda bile bir sürü farklı grubun konvoyunu göruyorum hatta 2 dk once bir grup mavişehirden geçti.
arkadaslar ailem gelecegi icin konvoya katılamıyacagım ama 8-8:30 gibi otda olup sizlerin yanında kısa surelı olmayı istıyorum......
kusura bakmayın
ikinci öğretimim ama sorun değil dersi eker gelirim yeşilyurttan var mı gelecek bana pm atsın?
Anmelden | Facebook pazar günü var bi etkinlikte.
Bizde 2 araba saat 21.30 da ikea otoparkında olucaz güzelyalı'dan cıkıcaz umarım hakkedilen bir konvoy olur buna bahane üretmeyelim görsünler birlikteligimizi arkadaşlar.
bucadan var mı gelecek?
nasip olursa bende ordayım tarkan abi
bende katılıoyorum cevremdekılerede haber salıyorum umarım katılımı cok ıyı bır sekılde saglarız