|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Turbo Şahin
|
D-slr like bir makina alıcam benım ıcın sıfır veya ıkıncı el olması onemlı degıl sonucta pro bir makına istemıyorum kafamda panasonıc lumıx fz50 ve fujifilm 6500fd var tabi sizin önericeginiz daha farklı makınalarda olabilir yada su su yuzden daha ıyıdır dersenız sevınırım hs10 veya hs20 de olabilir ama dedıgım bu ıkı makınayı asırı bır sekılde met edıyolar. pro makına dusunmuyorum cunku bakımı v.s. zor olur hem vıdeoda olması dslr like cekıyo vıdeo olarakta full hd cekmesıne gerek yok simdiden tşkler bu konuda bilgisizim mazur gorun
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: AL 4106...TL535 gti ford mondeo Chia.
|
alıcaksan benım sahsı fıkrım canon 550D VEYA NIKON 3100 alman ama fotografcılıkla ugrasan arkadaslar daha profesyonel cvplar yazacaklardırr
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
550D veya D3100 tam prof.kameralar değildir zaten ama
SLR Like alacağım diyorsan cevabı bulmuşsun bana göre HS serisi FUJI istek+bütçe olarak dogru karar ... __________________________________ production , film&equipment , photograph , post production , studio , green box , camera car , set grip ,auto&moto teaser, commercial , + classic vw http://www.youtube.com/watch?v=eXboQR3AkPg |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
lumıx dusuncemde mercekten dolayı leica ezer gıbıme geliıyo ama tabi dedıgım gıbı foto makınları konusuna hakım degılım
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Yok
|
forumdan bi arkadaş satıyo ilgileniyosanız bundan hariç bide canon 400d si var satılık
bu nikon: http://www.techturkey.com/forum/off-...kon-d3000.html |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: eg civic
|
fujifilm FinePix S200EXR veya s6500fd al pişman olmazsın
__________________________________ Songür Garage Team | Utku SELAMOGLU |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
d80 ilgi alanına giriyorsa bütcen+150tl ile bir arkadaşda var temizliğine kefilim
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: polo 1.6 tdi-civic fd6
|
hs-20 kullanıyorum çokta memnunum,slr like makinalarda sensör boyutları dslr makinalar göre daha küçük olduğundan aynı performansı meklemek yanlış olur.bildiğim kadarıyla fz 50 üretimden kalktı.netfotoğraf.com dan falan hs-20 çekimlerini bulabilirsin.ben çok araştırdım hs-20de karar kıldım.birde bütçe yeterse canon g12 tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
#11 | ||
![]()
|
acıkcası bu ıkı makınada seceneklerımde var ozellıkle s2
![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
fz50 hakkında bılgısı olan varmı acaba ve slr like önerisi günceli
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Peugeot 205 GM-16i
|
Ben kendime 3 ay kadar önce geçici SLR like model sony HX-1 almışdım. Senin gibi çok araştırmalar sonucunda buna karar kılmıştım...
Şuan DSLR alacağım... Eğer düşünürsen bu modeli almayı fiyatını ''pm'' ile atabilirim sana... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Suan ısteyım eve gelınce bu modelide ıncelıyecegım ama objektıfının manuel olması oncelıklı benım ıcın
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
500d kullanıyorum suan, bundan once canon sx10 kullanmıstım, gunduz cektıgım foto ve vıdeolardan da cok memnundum. ozellıkle 0cm makro ve 20x optık zoom u oldukca guzeldı.
sx10 un uzerıne yenı serıler cıktı, paranızın uygun geldıgı herhangı bır sx serısı makıneyı tavsıye ederım. |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
|
|
|