0,60krş derken ağzınızdan pat diye çıkmasın yahuAz değil yani km de 0,60 o kadarda değildir heralde
![]()
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
yani napıyım şimdietmiyim mi ... ya gti 2.0 güzel de kasa var ama vti geçemiyo diyorlar...
low is low
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
etmiyom arkadaşbinerim bende ...
1.4 oh miss gibi 250 krş yakar keyfime bakarım
yokuşlarda bayılsada 150- 200 arası dakıkalarca hızlancam diye o ufak ciğerini parçalayan makineme binerim...
low is low
hiç düşünmeden şu konumda olsa hemen takas yapardım yani zaten hondalara o fiyatları yazanları zaten anlamıyorum gti da parasının hakkını veriyor 500 krşdan aşşağı zor yakar zaten normal bi araç şu zamanda 300 krş yakıyor e bırakta yaksınekonomi arıyorum dersen kendi aracına biniceksin yok ben yürüsün istiyorum dersen al gti yı geç yine az kullanırım öz kullanırım dersen yine gti yine gti
Valla hiç gerek yok bence ağrımayan başını ağrıtma miss gibim 1.4ün var =) Arayıpta bulamıyorum ben mesela bütçeme göre =)
feel is everything
bence gereksiz bir hareket olur ama illa taks olsun diyorsanız gelin benim 1.4isle takaslayalım rengi değişmiş olur beyaz beyaz dolaşırsınız![]()
benzin deyince çok canım sıkılıyor,focus 1.6 100 hp benzinli 50-55 kuruş yakıyorum km'de,bastığım zaman öffff daha fena.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
yakıtı karşılayacak durumun varsa, alacağın araçta orjinalse takas yap derim.
yoksa hiç bulaşmam ocakta vergiside var![]()
Seyyar Tayyar
bu 306 1sene öncesnde bizim burdaydı farları orjnal çamurlukda hella yokdu ve tampon ışıklarıda yokdu. sade kasası gayet düzgün temiz bi araç gibi duruyordu.tabi motorunu vs bilmiyorum ama kullananda gayet düzgün kullanıyordu gazladığnı görmemiştim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)