|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Olsa Fena Olmaz..
|
İlk bakışta, güncellenen tamponlar, revize edilen alaşım jantlar ve “Turkuaz”, “Yakut Kırmızı” ve “Grafit Gri”den oluşan üç yeni renk seçeneği dikkat çekiyor.
Bunla beraber Punto EVO’dan farklı olarak siyah renge sahip ön ve arka tampon çizgileri gövde rengine boyanırken, bütün aydınlatma grubu da EVO’dan transfer edilmiş.İç mekânda ise, yeni çizgileriyle döşemeler ve bir dizi kişiselleştirme opsiyonları yer alıyor. Akabinde, Fiat’tan gelen açıklamaya göre üç farklı donanım seviyesi sunulacak. Bize göre makyaj operasyonunun en dikkat çeken bölümü iki yeni motor seçeneği ile kaputun altında gerçekleşmiş. Motorlardan ilki, küçük hacim-yüksek basınç trendinin en son örneği olan 0,9 litre hacmindeki TwinAir Turbo teknolojisini barındıran aynı zamanda 2012 Panda modelinde de kullanılacak, yeni benzinli ünite 85 PS güç ve 145 NM tork çıkışı ile şehir içi kullanım için ciddi bir alternatif sunuyor. Diğeri ise hepimizin yakından tanıdığı fenomen 1.3-litre 16V Multijet dizel ünite 85 PS güç ve 200 NM (1,500d/dk) tork çıkışı sunuyor. Her iki motorun CO2 salınımı benzinli için 98 g/km, dizel versiyon için 90 g/km gibi iddialı değerler ortaya koyarken resmi tüketim değerleri henüz açılanmadı. Son olarak, 2012 Fiat Punto gelecek yılın ilk çeyreğinde yollara çıkacak ![]() ![]() ![]() ALINTIDIR bence cok daha albenili olmuş. 0.9cc benzinli motorda nasıl olacak acaba... __________________________________ *Çirkin araba yoktur, Pahalı yakıt vardır... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: BMW E34 5.20i
|
0.9cc benzinli insanlar bi ara suzuki maruti ile dalga geçerdi motorsiklet kadar motoru var diye
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Su grande puntonun 1.9 dizelini getirmedi öküzler, hala 1.3 multijet kovalasınlar.
Yine benzinli süper motorlar var 1.4T ama hicbirini getirmiyorlar. Asalak herifler. __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: BMW E34 5.20i
|
1.9 dizel eski doblo'larda kullanılan motormu
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: im yok ki
|
bende anlamıyorum mesela fiat opel ortak motorları kullanıyor koca astraya corsa puntodaki motoru koyuyo 1.6 mtj motoru neden koymazlar anlamam
__________________________________ 35½ KSK 1912-2012
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: E 90
|
0.9cc motoru gerçekten çok merak ediyorum bakalım nasıl olucak.Dıştan ise eskiye göre daha tatlı durmuş.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Doblolarda 105lik var.
Avrupada 130luk grande punto ve stilolar var. __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
1.9 gp olsun hemen alirim ben valla 105lik yada 130luk fark etmez |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: yok
|
O.9 nasıl gitcek bilmiyorumda.Yokuşta balatayı eline alanları görmeyiz umarım.Teknoloji ne kadar ilerlesede şahsen ben tercih etmem.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
yavuz abi bravo ve linealardaki t-jet lerdenmi bahsediyosun 120 hp yazıyo onlar ıcın.
ama bende anlamıyorum neden puntoya uvey evlat muamelesı.? puntoda 1.6 105 lik mj bile yok. fiat ın bu salak satıs stratejisi ezelden beri boyle ama. dısarda ne puntolar ne paliolar var 1.8 R palio mesela. __________________________________ *Çirkin araba yoktur, Pahalı yakıt vardır... |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
zaten bu kucuk hacım yuksek basınc olayına gıcıgım. bence normal 1.4 ten daha fazla yoruyo aracı ve parcaları. ama twinair biraz daha farklı olucaktır. sonucta çift besleme sayesinde dusuk devirlerde canlı olacak. bakalım hayırlısı muhendısler calısmıstır herhalde. __________________________________ *Çirkin araba yoktur, Pahalı yakıt vardır... |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
aynı kasanın 3.kez makyaj görmesi enteresan yeni kasa ne zaman çıkacak kimbilir
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: GP Esseesse
|
saçmalık üstüne saçmalık..bunlara kascaklarına abarth yollasınlar türkiyeyede şenlensin ortalık =)
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
1.3 dizel makina da 10 hp artış var
bu performansla giderse 5 sene sonra binilecek hale gelir
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
__________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Polo-Meggy
|
ön ızgara tasarımı eskiye dönmüş gene böyle iyi olmuş iğrençti eskisi
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
ben beğenmedim açıkçası tasarımı. motor içinse sattırır eminim.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
türkiyede yuksek vergi ve yakıttan dolayı 1.9 motoru getirmemeleri normal 3-5 tane tutkun alır ama baska kimse almaz doblo bile kag kg arac oldugu halde ne kadar satabildi 1.9 motordan alayı 1.3.
0.9 motor cok iddialı degerleri sehir içi kullanım için yeterli görünüyor düşük vergi olayıda buyuk avantaj dizel sevmeyen ekonomik kullanıcıların tercihi olucaktır diye düşünüyorum ufak bi chip filtre eksoz ile standart 1.6lar kovalanır. __________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|