Arkadaşlar bu toplanılan mavi kapakların kampanyası hala devam ediyor mu bilen bir arkadaşımız var mı ? birde her kapak oluyor mu ?
Arkadaşlar bu toplanılan mavi kapakların kampanyası hala devam ediyor mu bilen bir arkadaşımız var mı ? birde her kapak oluyor mu ?
evet devam ediyor biz topluyoruz..
plastik her kapak oluyor diye biliyorum
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
tramway durak gırıslerı we benzerı merkezı yerlerde hala toplanıyor![]()
Herkesin aracini sadece hafta sonlari keyif amacli kullandigini soyledigi bir sistemde,
Trafik neden hafta sonu degilde hafta ici yogun oluyor?
yıl sonuna kadar dewam edıyor askerıyede bırıktırıyoruz.maWIkırmızı farketmıyor plastık olması yeterli
engellilere akülü araç veriliyordu sanırım.
bu kapakları toplasak bizde nereye kime verelim toplayan ihtiyacı olana destek olalım
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
İlk başlarda Ataşehir Belediyesi topluyordu bizde götürmüştük.Ama artık daha kapsamlı olmaya başladı sanırım.
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
akülü vermiyorlar normal tekerlikli sandalye veriyolar... 250 kg ye bir sandalye.. eger her kapak oluyorsa güzelmiş yaklaşık 1000 tane mavi kapak oldu : )
pardon o zaman akülü kampanyası başka bişeydi dimi? bunlara normal tekerlekli sandalye veriyorlar yani
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
bende biriktiriyordum en son bi arkadasıma verdim bitti sanıyordum biriktirimeye devam o zaman 1-2 demeyin evde tek tek bile birikse bayagı kapak yapıyor
www.vava.cars
Bizim burda bir arkadaşın babasının restaurant var.Rica ettik bütün su şişelerininn kapaklarını ayırıyor ciddi anlamda ağır bir çuval dolusu veriyor belediyeye 2 haftdada bir.
bildigim kadarıyla kampanya devam ediyor, askerdeyken de biriktiriyorduk biz...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Kendi kahvemizde biz de biriktiriyoruz.Pet şişe suların kapaklarını atmıyorum topluyorum bir poşete.
arkadaşlar akülü değil normal tekerlekli sandalye veriyorlar
SİZ PAYLAŞTIKÇA BİR ENGELLİ KARDEŞİMİZ TEKERLEKLİ SANDELYE SAHİBİ OLACAK ( MAVİ KAPAK KAMPANYASI ) | Facebook
edit bu eski tarihliymiş linkin doğrusu
http://tr-tr.facebook.com/plastik.kapak?sk=info
Arkadaşlar gittiğiniz yıkamalara özellikle söyleyin..
Biz yıkamada topluyoruz. Günde 50 araba geliyorsa 30 unda çıkıyor su şişesi.
Haftada 2 poşete yakın topluyoruz..
Bizim için ufak önemsiz birşey onlar için çok büyük birşey..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)