vtec 2 makyajlı
Printable View
vtec 2 makyajlı
volvo s40 t4 alınır chip filtre egsoz yapılır devam edilir :)
Subaru diyorsan önce bi durup düşüneceksin.
Onun masrafı ve herşeyini geç benzini.
subaruya binipte gazlamamak mümkün değil :)
verdiği keyifi hiçbir arabadan alamazsın o başka ama benzin 4.60 olmuşken bi düşünmek lazım derim ben :)
Bu zamanda ya parası olan ya hastası olan biner. ki hastası olan bile binemiyor. örnek ben :D
bi hevesle alıp mundar edenlere diyecek sözüm yok :)
2004-2005 Honda Civic Ls-Es Vtec :)
200sx s13 düşünürmüsünüz?
colt czt bakın
fiesta St'ler nasıl acaba
bütçe tam 25 bin ise clio rs 182, bütçeye 2-3 daha koyabilirseniz direkt megane rs. o kadar param olsun bu 2 araçtan başkasına bakarsam şerefsizim :)
Opel Astra Coupe Turbo.
Toyota Corolla T-Sport.
Ford Fiesta ST.
volvo s40 t4 filtre+egzos+yazılım..... çok ciddi güçler ortaya çıkıyor....
yada knkim yavuzun a4 1.8t quatrosuda olabilir hazır yüklü deli gibi gidiyor :D
volvoların bilinmeyen bi avantajıda, genelde kullanıcısı amca dede olduğu için km si fazla dahi olsa düzgün kullanılmış yorulmamış araçlar oluyor :D:D:D
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren
aracımın en güncel resmi burda. Çok arabasının resmini çeken biri değilim :) Boya-kaporta iyi. Motor-yürüyen çok iyi. Yaklaşık B modunda 260hp lerdedir, A modunda zaten stock 218 hp basıncı bastırtıyorum. 30.000km önce tamamen motor yapıldı. Cosworth yataklar, greddy triger seti, walbro benzin pompası vsvsvs. İnanılmaz çok roll videom var. Gidişini 3 aşağı 5 ukarı İzmirdeki arkadaşların hepsi bilir. Gram yağ yakma yoktur. 20.000tl düşünüyorum. Sağ elimi kaybettiğim için satıyorum kendime otomatik accord aldım yeni