|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: tüplü jip / vw1303s
|
PROTHANE TOTAL BUSHING KIT SUBARU WRX IMPREZA URETHANE | eBay
arkadaşlar linkteki seti alıp aracıma uygulamayı düşünüyorum ancak aldığım bitakım duyumlara göre aracın yürürünü öyle sert bi hale getiriyormuşki insanı arabdan soğutuyormuş... tabi bu yorum zaten sert araç olan bir wrx kullanıcısından geldi... ben bunu forester'a uygulamayı planlıyrum.... bu konuda dahada aydınlanmak adına bu tarz ürünlerin lullanıcılarından daha fazla yorum almak isterim..... bu ürün konforu ne derece etkiliyor? yol tutuşunda ciddi bi değişiklik yaratırmı? aracın dreksiyon tepkileri ne derece iyileşiyor? teşekkürler..... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Olmazsa olmazlarımızdan
![]() Senin araba zaten şeker gibi, çok etkilenmez... __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Gc-sekiz
|
Kaşıntın tutmuş yine
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Turbo Powered VTI, Atiker Powered JAZZ
|
kırmızıları daha sertmiş, siyahları daha yumuşakmış diye duydum, ama energy suspension markalarda...
__________________________________ Full-Time TeacheR ![]() Part-Time TradeR ![]() Late-Night RaceR ![]() My "100-200 km/h < 6 sec CAR" Project Link boostprojects garaj özge stlegal cem |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
öyle birşey yok, utku her aldığı arabaya takıyor
eski RSindekiler hala kullanılıyor..__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
knka pekü utkunun kullandığı marka nedir?
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
bu kitler gerçekten çok fark ediyorumu ? aracın karakterinde ne gibi değişimler iyileşmeler oluyor veya ne gibi dezavantajları var ?
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
biraz at arabası gibi takur tukur oluyor ama tavsiye ederim
energy suspension powerflex gibi markalar mevcut __________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Ae86 Levin 4a - Ae86 Levin Sedan 4age
|
Bende aldım ama daha takmadım.Malzeme esnek bir malzeme değil sert daha takmadığım için ne gibi değişiklik olur bilemem ama anlatılanlar biraz abartı gibi.Ses yaparsa würtün beyaz spreyi sıkılır raralara kadar nüfüs ediyor sökme sıkıntısı olmaz diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
ses yapmıyor
__________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
ses yapmaz ama nerelere taktığınıza bağlı olarak konforu çok etkileyebilir
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: yok
|
Ben RX7 ve CRX imizde kullandım bu kitlerden... sana tafsiyem siyah bushing al... kırmızılar çok sertdir... siyah almanı tafsiye ederim günlük biniyorsan... kırmızılar çok sertleştiriyor aracı... ama bu kiti takınca araban yatmaz gereksiz yere gramda esnemez... arabayı asıl bu kiti takınca kullandığını hissedeceksin... ama konforunda elden gidecek
onun için siyah al biraz esnek olsunlar ayrıca yürüyen aksamdan burçlardan gelen gıcırtıları 30 yıl unutabilirisn prothane zaten bushinglerine 20 yıl garanti veriyor...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Ae86 Levin 4a - Ae86 Levin Sedan 4age
|
Timu kirmizilari standart bir yuruyen ile kullanicam belki sadece yay alabilirim yinede konfordan cok odun verirmiyim? Ne gibi sikintilarom olabilir?
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |