hastane odası iyiydi
burayı yatak odan mı sandın ( simay kişniyo :D )
ee napayım yatak çok büyük :D
Printable View
hastane odası iyiydi
burayı yatak odan mı sandın ( simay kişniyo :D )
ee napayım yatak çok büyük :D
Güzel bölümdü valla inşallah sıkmaz dizi ilerleyen günlerde şimdilik çok iyi gidiyor ortam güzel :D
Cemre kurbağa ya benziyor
Simay ın yoklukta gideri var
Sami bu aralar kurtlar vadisi takılıyor
Kuzey ne zaman telefon tutmayı öğrenicek 9800 torch aldı 3310 gibi tutuyor :D
Güney in Cemre yi stepne yapma çabaları sıktı :)
Handan hanım ın ağlamaları Deli Yürek teki zeynep i geçti :D
Banu 10 numara 5 yıldız hem güzel hem ateşli hemde para b.k style :D
vs vs vs
Dün dizide dikkatimi çeken bişey oldu hastane önünde Güney Kangoya binip giderken park yerinde Kuzeyin kankasının Dacia Logan SW aracı duruyordu adamlar çekime onla gelmedi heralde ama gerçekçilik adına onuda getirip koymuşlar oraya ince ayrıntı hoşuma gitti :D
KG'yi de konuşabiliyor olmamız gerçekten güzel..(!)
Bir bakıma haklısınız ancak tüm konulara yazabiliriz bu yorumunuzu ...
banuyu ezelde keşfetmiştim aptal sarışını çok iyi oynuyo :D
banuya 7/24 gıder
simaya nolmuş yav öyle:D
simay içten pazarlıkçı valla :)
bu karılara bişey demiycen ya... direk dedikodu yapıcaklar ya. tutamıolar ağızlarını
Cemrenin annesinede iyice uyuz oldum
Kuzey dediya Güneye yüzügü cıkarmalar şov yapmalar bi an çok güldüm :D:D
Kral dizi kral
Bu cemrenin annesi ne cadaloz birşey
diziden soğuttu vır vır vır zır zır zır konuşup duruyor
cemrede indira gandici valla ne bulursa götürüyor.
Vay arkadaş güzelim Diziyi kaçırdık :D Neyse indirekde izleyek :D En son Güney Banuya Pompalamasyon yapıyordu emme :D Sonra neler oldu anlıyamadım :D
en yaramaz bölümdü bugün bence
Cemrenin annesinin dırdırından kafam şişti valla . Cemreninde çaktırmadan indiregandilerine bi anlam veremedim ne aç ya ne görse cebe :D
bi tarafda maserati, yat ve banu diğer tarafta kurbağa gözlü cemre bu güneyi ıslak odunla dövüceksin adam halen düşünüyo :D
banu fena,hertürlü mal varlıgını kullanıyo :D
bu kuzey güneyin babası sabahları kahvaltı masasında kahvesini icerken fincan elinin ustunde duruyor dıkkat ettısenız bunun bır anlamımı var bılen var mı
Noluyo yaw iş yerindeyim ses yok bişey yok izledimde bişeyde anlamadım ? Kısa bi özet geçilebilinir mi ? Merak ettim :confused:
valla hayat güneye güzel :D
Hadiiii bak görün cemre kuzeyi yaralayan adamın kızı çıkıcak ;) Al sana bir aşkı memnu daha bütün bunlar kıvanç yüzünden oluo haha
Ya birisi özet geçsin noooooolüyo :D
laa bu kıvanç ne kötüymüş türk filmlerinde hangi karaktere uyuyodu :D
adam cemrenin çalmaya çalıştığı küpeleri eve yolluyor sonra cemre sen beni nerden tanıosun dio adamda ortak tanıdıklarımız var dio face şekli haha kuzey parayı batırdı die evde kavga çıkıo babası 4 senenin karşılı 28 bin lira değil güney ona canını borçlu dio cemrenin annesi de nerden buldun bizi düştün değil mi kızımın peşine dio simay hamile ama kuzey benden uzun süreli ilişki bekleme bizimki seksüel spor diyor ama simay gününü geçirmeye çalışıp hamilelikte ısrar ediceğe benziyor kız arkadaşı da zorunda die seni almaz çocukta elinde patlar dio hahaha bu kadarcık :icon_tup: