Bence kardeşi değil banunun anası hikaye yazdı gibi :)
Printable View
Bence kardeşi değil banunun anası hikaye yazdı gibi :)
Youtube linki ;
Kuzey Güney 35.Bölüm Fragmanı - YouTube
kardeşşşşşşşşşşş heyecan geri gelse bari
Geçen bölüm Banu'nun abisi Cemre'ye babasını anlatırken hızlı çapkın vs diyip sonra duruldu evlendi demişti.
Hızlı çapkınlık döneminden kalma bir veled-i zina'da olabilir.
bu dizinin fragmanları süper ya :) bütün dizide ne olcak herşey belli izlemeye gerek bile yok :)
Ya iyide hani sevgilisiydide banu atarlanınca köşkü yakmıştı. Madem kardeşi, ne bu aralarındaki mesafe. Banunun annesi çocugun ödemeleri takip ediyorum ne zamandır bakmıyordum diyor. Hep hitaplar isim soyisim. Kesin bu evin hizmetçisinin oğlu, babası hizmetçiden yapmış herhalde.
şimdi gelde çarşambayı bekle kim kimin kardeşi belli olacak :D
bu sınanerler ne ayak anlamadım bn sımdı olayı ebru sınaner yuzyılın odullu motorumuymus sımdı fragman bırbırıne gırdı.
"burak benim kardeşim" dedi devamında, beraber büyüdük kardeşim gibi benim diyebilir :D
bu adamlar fragman yapmayı beceremiyor :) suskunlar ile muhteşem yüzyıl a baksınlar biraz ya.
olaylar olaylar
sanırım dizinin sonu yaklaşıyor
ee yaz geliyor final yapmaları lazım,
bence kuzeyle cemre evlenicekler buda böyle biticek :))))
kım kımın kardeşi kım kimin abisi noluyo
Bence Banu'yla Burak sevgiliydi sonra Burak'ın kardeşi olduğunu öğrenince çıldırıp evi yaktı :D
Kuzey ile Cemre evlenemez, çünkü kuzey Fragmanda SAZ' ını kırıyordu. Onun için öyle bir ihtimal vermiyorum ben :)
Bir onceki bolumde Baris teknede
Burak vardi ben onlara abilik yapiyodum falan dedi varmi bi alaka yada atilla sinaner bahcivanin hanimina atladi bu burak catalcali oldu banuda asik oldu kardes olduklarini ogrendiler:D
Fragmanda Banu aglayarak annesini ariyor anne yardim et diye restaurantin tuvaleti gibi biyerde o ara annesi akil vermistir kardesim de Guneye diye..
çok çarpık ilişkileri var bunların bahçıvan,uşak,kardeş.. :D
olaylar olaylar :):):) carsamba gununu beklıyoruz sabırsızlıka :) gene fragman dizi özeti olmuş yani.
Kardeşim mi dedi Banu ben mi yanlış duydum ?
duyduklarına inanmalısın :D
çarşamba gelmez şimdi demeyi çok isterdim ama yine özet gibi olmuş yanı:D
var bi işler abru da demişti barış bile herşeyi bilmiyo diye bence kardeşi olabilir :)
Bence eleman Banu'nun kardeşi olduğunu bilmiyo banuyla bunlar fikfik yaptı sonra Banu mevzuyu öğrendi bir şekilde dedi yakayım şunu verdi ateşim gözüne sonrada statik dengesi bozuldu :)
mantıklı fik fik iyimiş gerçekten :D
Bu arada geçen bölüm banunun annesininde dediği üzere, gerçekleri barış dahi tam olarak bilmiyor. Hatta belki burak çatalcalının ortaya çıkması barış için bile iyi sonuçlar doğurmayabilir.
şuan istanbul sabiha gökçendeyim öyle 20:35 olmasını bekliyorum iş görüşmesi için geldim erken bitti,erkene almaya çalıştım bileti kuzey güney için ama nafile :( yok yok yok ilkkez bir diziyi bukadar çok seviyorum ama bu bölüm kaçırıyorum malesef :(
ekran basına mıllet yenı bolum basladı
Zibidi barış :D
bu kuzeyle yamagı alide bazen cok oluyor ama, sosyopat bunlar yaa:D
Zeynep de giderli :D
Cemre geriden gelmeye başladı ufak ufak kafa çıkarıyor
bence ilerde zeynebi boşar bu :D tabi zeynep velet patlak etmezse :D
cemre devır yukseltıyor zibidiye dogru
Güney, Burak Çatalcalı'ya doğru "Bunun girdiği deliği mi yaladık" diye bakıyor :D
bunla analı kızlı bı dumen cevırıyorlar ama ne anlıyamadım