varmı bu gün acaba?
Printable View
varmı bu gün acaba?
yeni sezon ne zaman başlıyor b ilen var mı? diziden dizeye açıyoruz da tv yi, bi haberdarız...
eylulun ılk veya ıkıncı hafta carsamba gunu
Cemre nasıl becerdi hapse girmeyi? son bölümde kaçırdığımız birşey mi oldu acaba toptan ?
ferhatı veya güneyi öldürmüş olabilir, en kötü ihtimal ilk başlarda çalma huyu vardı ondan girmiştir :D
Cemre fln umrumda degilde Ali'ye ne oldu oldumu acaba ?
Ali'yi öldürmüşler abicim, başka dizide oynayacak çünkü.
bi teoride ben atıyım ortaya
alinin olmesınden sonra kuzey bıseyler yaptı cemrede atladı ben yaptım diye :D
güneyi öldürmüştür diyenler ciddimi :) kuzey kuzey diyede değiştirsinler ismini tam olsun+ güneyi neden öldürsün cemre :) ?
ferhat bunun teli kullandı ona buna yazdı durdu o yuzden içerde bence
ferıha kaçıncı sezon bılmıyorum ama bıtmesı yakın olabılır belkı bilemedim :D bu dızıde ölucek bırı varsa oda kuzey olur bence oda dizinin sonunda işte.
cems cinayetten yatıyo galiba :)
iyi oldu iyi renk geldi ekrana :D
zeynebi vurmasın sımdı bu :D
Şimdi cemrenin hapiste kavga ettiği kadın bunların başına bela olacak, kuzeyde onu öldürecek.. Böyle bir döngüsü var işte dizinin :D :D
hepsi hayal yine bence :D
bence ferhat ali'yi vurunca güney gaza geldi ferhatı vurdu, sonra simay sinirlendi güney'i vurdu, sonra cemre bu duruma kızdı simayı vurdu. sonra suçu kuzeye attılar :p
şaka maka dizi fragmanları tv'de dönmeye başlasa da heyecan gelse...
ali kuzey-güney in yeni sezon toplantılarına katıldığı söleniyordu ama bilemiyorum
ali giderse diziden yerine kimi koyacaklar acaba..
kuzey güney cemrenin yolu :hehe: dizinin yeni adı
cemre neden ıcerde? kaşar yoksa zeynebımı vurdu?
Zeynep geldi aklıma direkt. :D fragmanı görünce.
Evet Ali vefat etmiş :D
cıvık delikanlı yalan olmuş he :)
kuzeyde yakında dertten, zayıflaya zayıflaya ölür:D
yine fragmanlardaki rüya kabus görüyordur kesin öle bir durum var. o fragmanda ve bu mezar taşı bence rüya :)
senarist twiterda açıklamış fragman rüya deil diye
kardo gitti auhahua:D
:D