aynı akşam yayınlıyorlar sanırım ekledikleri tarihler yayınlandığı tarih çünkü.
Printable View
twiterda yazdıgına gore merve boluğur kadroya dahil oluomus bakalım nasıl bi karakterle gelicek :)
http://magazin.milliyet.com.tr/merve...48/default.htm
yapım şirketi cemre rolunu azaltacakmıs.. Öykü karayel ben çirkin değilim demiş :D
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResi...mf1780954.Jpeg
Öykü mü mervemi deseler merve tabi doğru bir karar almışlar başta hataydı öykü bence ...
böyle saç rengi olmaz olsun ya :love:
Hüsüük'ün kızı mı olacak acaba merve ?
Redhead fetişim var benim yaaa o nasıl saç öyle :D :D
aha dizi ezdi :)
ama muhteşem yüzyıl rules çarşamba nights :)
merve ya ver ya verme.. güzel hatun valla iyi olmuş katıldığı diğer hatun güzel değildi zaten..
Sanki biraz kuzeyle güney için küçük bir kız gibii kalmış haksız mıyım ? Onun yerine küçük sırlardaki kız olsa daha mı iyi olurdu ne ?Dizideki adını unuttum ,gerçek adı ipek galiba çok hoşuma gidiyor o hatun
dizide kuzey 23 yaşında güneyde 24 sanırım :)
18 inde üniversite sınavına gireceği zaman kaza oldu 4 sene hapis yattı. vs vs. güneyde yeni mezun oluyor 5 sene üniversite okusa etse. 23-24 yaşlarındalar zaten.
Abi tamam dizinin mantık yaşına göre öylede ,yanlarında çok çocuksu kalır demek istedim..cemre yine pörsümüş bir kadın gibi duruyordu :D
bodur tavuk her daim piliçtir :D
ben merve boluguru fena kafaya takmıstım bı ara :D
2 3 yerde denk gelmıstım canlısı cok fena cok :D
fenaaa... banu out zeynep in derim şimdiden
Ben dizi setine gidiyorum goki koos kuzeyi dovecez
kıza bak ya acemi cadıydı zamanında ondan sonra ne profesyonelliklere imza attı :hehe:
Olm giderli giricez:D
Dovme yaptiririz bu rengi artik sana:D
dövmeye karşıyım yoksa tc kimlik numaramı barkd şeklinde enseme kazıcaktım :D
Evet neyse:D
:) saç rengi herkezi kendinden aldı :) bakalım yeni bölümde neler olacak
Bence cemre yavaştan ferhatın saflarına kaysın o ferhat'a yakışır lütfen cemre seni görmek istemiyoruz artık :D ,ilk başlarda hoşuma gidiyordu da giydigi enterasan bir pantolon ile mahvetti kendine iyi bak cemreee
cemcük agızlı cemre :D
simayda safinaz
bade iş yapar
zeynep ohşşşş
Tahrik mod..