Kuzey Güney 49. Bölüm Part 1
Kuzey Güney 49.Bölüm Part 1 - YouTube
Kuzey Güney 49. Bölüm Part 2
Kuzey Güney 49.Bölüm Part 2 - YouTube
Printable View
Kuzey Güney 49. Bölüm Part 1
Kuzey Güney 49.Bölüm Part 1 - YouTube
Kuzey Güney 49. Bölüm Part 2
Kuzey Güney 49.Bölüm Part 2 - YouTube
ferhatı bence simay vurdu
Gülten hanım da şanzelizeye gitmiş :D
guzel bolumdu. bu arada kuzey ne gider ne gorur. son sahnede, raki sofrasindaki muhabbet iyiydi. tvden yaziom yazim yanlislari icin ozur.
ies temize benziyo :)
http://img195.imageshack.us/img195/4000/adszmac.jpg
hahahahaaha :D:D:D
Ferhatı kızıda vurmus olabilir
Huahauahua :D Çok güldüm yaa :hehe::hehe:
Tekrarı var şu anda Kanal D de. İzleyemeyenler, link isteyenler haberiniz olsun. :)
hahahahaha. . .
Handan balbazara benzemiş :D
handan tam manasıyla gollum ya
ötesi yok her bölüm daha da tasdikliyo:D
ahaha handan far karartmış :D
2dk da 50 bölüm özeti :D
Beyaz Show - Kuzey Güney Dizisini 2 Dakikada Anlatmak - YouTube
Hazar Ergüçlü (Simay) Fırça Atılan Sahneler
Beyaz Show - Hazar Ergüçlü (Simay) Fırça Atılan Sahneler - YouTube
handan yaaa ruh hastası şizofren düşmanıma bile vermesin öle bi kadın :D
Beyaz Showun videolar bomba olmuş ya :D
Kuzey Güney 50.Bölüm Fragmanı - YouTube
Bir şey anlayan ? :D
Losta döndü vallahi. sürekli soru işaretleri.
Yarın ya da ptsi günü 2. fragmanla biraz belli olur :D
Yalnız Cemre'yle de birlikte gidiyo olabilirler..
2. fragmana kaldık çok alengirli olmuş ilk fragman :)
2.fragman gelsin hatta çarşamba olsun ya artık :D
ŞOK ŞOK ŞOK !!! FERHATI KİM VURDU BULDUM !!!
Evet arkadaşlar sonunda buldum :D Ferhatı Alinin sevgilisi Demet vurdu arkadaşlar. Demet komisere ulaştı bi şekilde. Ondan rica etti ağladı sızladı. Alinin intikamını ben almak istiyorum ama bunu Kuzeye söyleme dedi. Komiserde o gün ferhatın olduğu yeri bildirip eline silah verdi ve Ferhatı Demet vurdu :D
NASIL DEDEKTİFLİĞİM ? :cool:
ŞOK ŞOK ŞOK !!! FERHATI KİM VURDU BULDUM !!!
çok kötü...
Bizim kapıcının oğlu askerde sniperdı ondan şüpheleniyorum deseydin daha anlamlı olurdu :(
Niye mantıksız olsun la :D bence gayet mantıklı alinin sevgilisi intikam için vurmuş olabilir
aslında cevap vermeye gerek olmayan bi senaryo yazdın ama yinede cevaplayayım :D
Alinin sevgilisi kuzeye yalvarıp duruyodu , ferhatın peşini bıraksın diye. kendisi niye vursun dimi? komser silah verdi v.s demişsin..adam kuzeyi olaydan uzak tutmak için bitarafını yırtıp durdu her bölümde.alinin sevgilisine silah verip , git vur demesi imkansız..
Senin şu saçma cevabına cevap vermek gereksiz ama vereyim :D
Kendi içinde patlamışsın tsar bombası gibi ...
Alinin sevgilisi kuzeye ferhattan uzak dur dedi Çünkü kendisi ferhatı vurmak istiyodu. Komiser Kuzeye Ferhattan uzak dur dedi çünkü alinin sevgilisi ona yalvardı söz verdi ferhatı sana getircem diye.
Do you kapiş ? :cool:
karşındaki insanlarla değişik bi konuşma tarzın var.hoş değil ama elden bişey gelmez , bende yazmaya devam edersem uzaar gider.. seninle bu konuda tartışmak çok gereksiz olcak.abartıp değişik cümleler kurma potnsiyelini yüksek gördüğüm için susuyorum..izleyip görelim en güzeli.
Biz Beşir vurdu diye düşünüyorduk :(
banu hamile beyler. ne zaman dizide hamile oldugu anlaşılcak bilmiyorum ama tahminim 3-4bölüm içinde bunu öğreniriz.
dizide oynayan bi kişiden aldım istihbaratı.