o dümbükte kendine göre atarlarda,yok güneş gözlügü takmalar bi artistlikler kuzeyin aklı daha iyi çalışıyor senden gerizekalı,havuzun oradan dikizlemeler ...dua et elindeki tek kadın banu onu almıyor elinden :D
Printable View
Banuda güneyi çip gibi ortada bırakır bizim başarılı oğlan acıların çocuğu olur Kuzey reis kendini toparlıcak bu zor dönemler bizim gibi koyu taraftarı biraz üzüyo ama bu günlerde geçer arkadaşlar :D
İzleyebileceğimiz güzel düzgün bi link varmı ?
Çağımız oynak hatunlarının stratejisidir bu maalesef.
Gözlemlerime dayanarak bununla ilgili bi yazı bile yazmıştım
"bir istanbul kaşarı" diye.
iyide arkadaş sami amcanın fırında düğün muhabbeti yapıyolardı dizi bi atladı kuzey evleniyor. insan bi gidip kızı isteme faslını falan gösterir. ben netten izledim yada yarım yamalakmı izledm nasıl oldu öyle bi sahne anlayamadım.
düğün muhabbeti cok bozdu gördüğü hayal keşke gercek olsaydı simay tadını kacırdı artık cok fazla bozdu cemrede kuzeye abayı sağlam yaktı , güney desen saçma sapan inceden cemreye yazıyor falan genel itibariyle boş bir bölümdü :)
bu kadarda gidilmez bi adamın üstüne bee
Banu ve Simay bence dizinin favorileri :)
Senaristler dansöz gibi. Netten yorumları okuyup senaryo değiştiriyorlar kesin :)
kuzey masayı harbi devirmiş olsaydı dizi inanılmaz bi yere doğru giderdi, şu an sıradanlaştı tekrar :o
lınk varmı arkadaslarrr
kuzey yine kurtulamadı simaydan .alamadı zeynebi kollarının arasına :)
Fragman çıkmamış bu hafta yeni bölüm yokmu acaba?
selam yuh bea sabah sabah bunumu merak ettin pampa :D :D
Eski bölüm yeniden var galiba bu hafta. KanalD'nin sitesinde yayın akışında öyle gözüküyor..
galiba yeni bölüm yokk :D
aynen bu haftanın fragmanını gören varmı :D
fragman görülmüyor sanırım yeni bölüm yok malesef.
edit varmış :)
Kuzey Güney 19.Bölüm Fragmanı - YouTube
buyur burdan yak :) kuzey tam mal
simaya keşke araba çarpsa sakat kalsa :D
EDİT: ama yine boşamaz kuzey sakat diye ölsün ölsün bence :D
o bu değilde,Kıvanç bu hafta bır ödül aldı ordaki mimikler konuşma falan aynı Kuzey di :) fena kaptırmış sanki
durun olum yeni bölüm yok diye moralim bozulmuştu simay fırtınası devam ediyor beylerr :D
izleyemiyorum ya simay hala devammı ediyor dedin:D
sıkıcı olmaya başladı.. dönmedolapçılık oynasınlar bari sırayla değişsinler
Güneye bak sen :D
Üc bes tane hatunun kapısmanısı ızlıyoruz kac haftadır.İyice pembe diziye dondü arkadasya
yaa sürekli eş değiştirip duruyolar, ilk zamanlar dövüş vardı atar vardı :D daha eğlenceliydi dizi, şimdi pembe diziye döndü :o
harbi beynim sulandı bu karılar amma ortalık karıstırıyor
izleyelim görelim :D