beni op beni op
Printable View
beni op beni op
Saz meselesi sıçırtıcak :)
kuzey sazı alacak eline anlaşıldı
edit: tüh kendi çalıp kendi oynayacak
hay ağzını acmasaydında mutlu son bıtseydı sonuu :D
Kişilerin psikolojisi hep demin de tutuluyor.Helal olsun yazanlarına.
yavrıııııım donakaldı öle :D
hadi buyur kuzey hangisine gidecek şaştı D:
simay moscow unlim +500...
simay sümere vercek.
simay kayışı koparttı segmanla kurtarmaz artık :D
simaya bi kapak taşlama şart :D
kuzeyde de ne ...şşk var birader 3 kızda peşinde, ama üçü bi banu etmiyor. Güney işi biliyor
haydaaaaaaaaaa :D şimay kol cıkarttı
zeynep gösterdi elletmedi :)
Bu nasıl bir hikayedir be arkadaş :D
bol sezen aksu paylaşımlı bi face gecesi bekliyor bizi , demedi demeyin:D
Simayın bakım vakti geldi :D
bu kuzeyede yazık şu zeyneple bi deneyemedi 2'nin 60'ında"..
kuzeye yatak sarmış :)
cemreninde 10bin bakımı gelmiş :)
VAZGEÇTİM
gelelim bugünkü dizi özetine :)
Cemre speclerinde hala değişiklik yapmamış gibi ama süprizler çıkabilir.Güney sanırım turbo olarak devam etmeye karar vermiş çok sağlam yüklendiğini düşünen Güneye burun çıkaran Ebru hanım haram beygire yenik düşüyor,turboyu sağlam dolduran Güney araya 3-4 tır sokuyor Güneyin yazılımında Özgün üstadın parmağı olabilir çok atarlı bu ara :) Barış ufaktan cemreye bileniyor.1960 model Sami teknolojiden ve argeden bir haber yüksek motor hacmine rağmen yeni nesillerin nasıl böyle iyi yürüdüğüne hala anlam veremiyor.Handan conta yakmak üzere. Cürmünün yetmiceği araçlara bilenen Simay sallama specleriyle kendini gazlamaya devam ediyor.Kafede kendi halinde leptobuyla techte takılan bir arkadaşımıza iş atıyor kendince söktüğü ağırlıklara güveniyor yakında kol çıkaracağını yineliyor sök takla nereye kadar ? diyorum :D Hala giderini koruyan Zeynep bu bölüm su eksiltsede Kuzey gizli specleriyle yardıma koşuyor :)
senın yorumlarınla radyoya cıksan radyo dinlenme rekoru kırar valla
mukemmell:D
ulan ilker benden kapıyon bütün yorumları buraya yazıon amk:D
misal güney turboyu doldurup araya 3 4 tır sokuyor olayı tamamen bana aittir arkadaşlar :D:D:D:D
insan bi kardeşine teşekkür eder, yardımları için yiğit pnpama teşekkürler diye :D
vasat bi bölümdü, zeynep kuzey konusma bölümü vazgeçtim girmesi güzel sahneydi, ama son sahne çok daha iyiydi ahaha
simay itici olmasının yanında çok rüküş salaş bi hatun...
yalnız senaristler çok iyi iş çıkarttılar cemre ye olan bütün negatif düşüncelerden sıyrılık yeni aşka yelken açtırdılar bana :D cemre acaip ilgimi çekiyor artık.. kız harbi güzel, daha önceden dediğim kütük yontulmamış kalas gibi laflarımı geri alıyorum..
Bu Simay ne ağır motor bi hatundur arkadaş.. Monitöre saldırasım geliyo o ekrana çıkınca..
İlker kardeş yorumuna gerçekten tebrikler az kalır koptum pc başında :D dizi hakkında söylenecekleri söylemişsin ama bana kalırsa simay sağlam bi darbe aldı simay çökücek mahvolucak gibi buda diziyi izlerken hepimizi koltuklarımızda keyiflendiricek kuzey reiste cesareti aldı zeynepten biz mest oluruz artık :D
Kuzey alışmış trafikte gazlamaya da simay sanıyoki her zaman aynı devirde kalıcak o iş olmaz bu araç yağ yakar koluda çıkarır pert kaydıda alır ama zeyno ne olur onu bilemiyorum hüsükten orjinal çünkü :D (senin yorumlarının seviyesine getirmeye çalışıyorum hatalar affola ) :D