fena bölüm geliyor simay zorluyor kuzeyi gir kesiciye diye :) saatler kaldı merakla beklıyorum
Printable View
fena bölüm geliyor simay zorluyor kuzeyi gir kesiciye diye :) saatler kaldı merakla beklıyorum
bu bölüm hareketli bol atraksiyonlu olacak gibi...
cekirdek aldim ben aksam icin bakalim neler olacak :D
Şu an yanıyorum, sabırsızlıkla bekliyorum akşam olsa diye
yanlız simay gerçekte çok şirin kıbrıs güzeli kendisi,şirin şirin konuşuyordu setteki arkadaşlarıyla :)
Evettttt saatler geçmek bilmiyor akşam bomba bir bölümle Simaycığımı göderiyoruz baba evine Tech ailesi olarak Güle Güle Simay :heyoo: :D:D:D:D
Akşam bir arkadaşın yanına ugradım bu diziyi izliyordu,abi sen izlemiyormusun dedi hayır dedim ,film hakkında bir kaç soru sordum kafam allak bullak oldu :D sarışına 3 tane kız aşık biri karısı diğeri eski aşkı diğeride eski aşkının arkadaşı ,eski aşkının arkadaşı sarıyı seviyor o kızıda sarının erkek kardeşi seviyor ,yanlız sarının erkek kardeşide başka zengin bir kadınla ilişki içinde ,o kadınında durumu içler acısı ailesi şirketden beş kuruşsuz yollayacak miras sarının kardeşine gitmesin diye :D :D :D
Ali cengiz oyunları çapanoğlu alavere dalavere kimin eli kimin cebinde belli değil herkez trencilik oynuyor bu ne arkadaş yaaa :) :D
LA gardaşım akıllı ol dedim,digitürk 184 ve 185 kanallar daha zevkli en azından bu kadar kafa yormuyorsun yakalıyor yiyor o kadar :D :D
Haa bu arada sarışın karısıda başka bir tren vagonunu kullanıyor onu unutmuşum :D
Akşam için hazırlıklar başlasın simayın gidişi kesin mi ? :)
daha gitmez simay ya biraz daha uzatırlar gibi:)
simay daha gitmiyor en az 4-5 bölüm daha var
14 subatta simayın 3 boyu var :D o gun fena ortalık karıstırır :D
simay gitmezse yakında biz ona gidicez anlaşılan :)
bir gece ansızın gelebiliriz misali :)
bu konuyu görene kadar hep karı günlerin de dedikodu olur sanırdım:D:D
Bikaç bölüme Simay'ın işi tamam :D Bu arada Zeynep'te büyük ihtimal gönderilecek çünkü oyunculuğu beğenilmiyomuş :D Olay tekrardan Cemre'ye yoğunlaşıcak.
bihter gelıyo bihter cemrenın kuzenı olarak
merve sevi gelsin konuya yazan herkesin ceza puanında 10 puan indirim :D
tek sevdiğim yer arada boğaz manzarasını gösteriyorlardı orda bizim yaptığımız kongre merkezi şantiyesi görünüyor oraya hasta oluyorum :D :D
2 paket cips + 2.5 cola + 20 tane gofret aldım bu akşam bitebilirler :D :D
evde 4-5 tane bira var, yanına biraz ıvır zıvır abur cubur alayım bende, millet boş izlemiyor, benim başım kelmi :)
:D herkes aşık direk
su diziye kenan gelsın olay bıter 10 numara dızı olur simayın bulustugu adamın yerıne koyucan ferhatın adamı olarak simaya elleşçek sonra kuzeyle it dalaşı yaptırcan ;)
bakıyorum da konuda fantaziler çoşmuş gene :D :D