ben iş yerinde izliyorum hahah fena bombalar var :D:D şaka bir yana
Printable View
arkadas bu yasdayım böyle dizi izlemedim ezel bitince dedim tv izlemem daha müptelası olduk reklamlardan kopamıyorum kaçırmamamk için :)
ezelde buda ay yapım :D
Ezelin yanından bile geçemez bu dizide bakma işte izliyoruz:D
sami reiz ne diycek bu işe bakim :D hararet yapar artık :D
Adam yanlis sey yanlis yerde soyledi kafasi dambillara girer herhalde
dayak var dayak
bu akşam su urgancı okan 'a mı cıkacaktı ?
belkide daha ayarları yapmadım ya da baskı balata ölü de diyebilir kuzey belli olmaz :D
Tnt illuminati konu canli yayin duyurulur :)
Bu arada kanal d paranin vurdu gozune reklamla :)
Şu alemde bi barcelona bide kuzey affetmez:D:D
Kuzey sumeri gotursun hapiste ferhatla ikisinin maceralarini ceksinler daha cok tutar biktim su simaydan
yarım saat reklam verirler artık . reklamdan önceki yerde biticek ama yine beklioruz ,işte
su'nun program kaçdaydı daldık kuzey'ee yaa
24. bölüm görüşürük :D
Sen simay mi dedin dedi dizi bitti a.q. Yaa :)
haftaya roll var simay sümer kuzey üçlü kalkacak :D
hay ........
bitti yaa:) Kral çıplak'a döndük burdan devamm
ali nin dalgasına bu elemana bişey yapmayabilir ama simayı o bavula sokar diye düşünüyorum :D
insallah yasarız haftaya kadar :)
vay emenike nasıl bitti be :D
haftaya kuzeyin işitme sorunu olur uzarda uzar ...
ahahhaha yorumlar çok iyi ya :D
Gelecek bölümü iple çekiyorum :D
ben kuzeyin simayın aliyle takıldığını sanmasından korkuorum :D aşk ı memnuya dönmesinde ortalık :D
şimdi burda bence şöyle 2 olaydan birisi olucak :D:D.
1-- adam simayla dedikten sonra adama dayak atacak sonra alinin yanına gitmeye çalışırken karşısına simay çıkıp dicekki evet ali öleydi ali suçlu :D diyip sıyrılıp kurtulcak desem mantıksız olur :D
2-- kuzey adamı öldüresiye dövüp hapse düşecek sonrada ferhatla karşılaşacak orda başına yine gelmeyen kalmayacak kuzey kurtulamayacak..sonrası uzarda uzar..
yada son olarak olayın aslını anlattırıp,eywallah diyip çıkacak:D gidicek simayı iptiredip gidicek çünki geçen bölümde artık hararet yapmamak için banu ile güneyin yanında hır çıkarmadı düşünüp hareket etmişti bu kez de öle bişeyler olucak ve sonra hayatından simay çıkacak simayın babası simayı vuracak...kuzey&cemre 2 lisi başlıcak sonra kuzey güney düşman olucak felan ....:D bunlardan başka alternatif yok kendimizi bunlara hazırlamamız lazım..bence banu güneyle ayrılabilir blöften iş çıkmaya bilir yanıltmaca olabilir felan..ama herşey gönlümüzce olsa :))
sami reyiz yine esti gürledi aldı götürdü diziyi adam tam bi reyiz ama iş paraya gelince sesi soluğu çıkmıyo kuzey fellik fellik para arıyo simay türtüğü ben veriyim diyo babasında çıt yok akü :D güneyin bombada elinde patlıyabilir gibi banu iice kopardı kayışı abisini babası filan sanmaya başladı umarım güneyide başkasıyla karıştırmaz:D bol atarlı kuzey abimizde bu bölümde yapsın artık bi atraksiyon adam iice rüzgara bağladı :D geblo hayal görmekten başka yaptığı bişey yok... gerçi bu bölüm dumbellar havada uçuşur gibi en sonunda can (bildiğin işlenmemiş kütük) bunları tutup kafa kafaya tokuşturucak hadi hayırlısı haftaya sabırsızlıkla bekleniyor.
ee böyle sonun ben ta ... :D 2 dk aksiyon göremiyoruz artık yok simaydı zeynepti oydu buydu boktu bilmemne artk senaryo düzelsin istiyorz
Kuzey artık büyük bir patlama yapıcak bence çok susturdular herkes perte çıkar haftaya sağlam şase adam :D
Kol yatak bobrek ne varsa hepsını cıkartıcak kuzey haftaya kadar bekle bakalım smdı :D
Kuzey haftaya tozu dumana katacak gibi. :D
Bu arada Sümer nasıl isim akü. :D
güzel bölümdü, önümüzdeki bölüm için ekşın garantisi oldu... :)
bu bolumde eksin var dediler geldik araya suv girdi. simdi bizzat kendi kulaklari ile duydu artik yikip yakmazsa adam degil bu saatten sonra. heyecanla bekliyoruz atarini tutarini