simay bende beylerr :D isteyen cemreyi alabilir kaynanada bonusu olsun :D
Printable View
simay bende beylerr :D isteyen cemreyi alabilir kaynanada bonusu olsun :D
simay iyi yaaaaaaaaa:D
cemre bayık , çok yanlış seçim
cast ajansı renklı gozu olmayanı cagırmamıs bıle gorusmeye herhalde pasa bı gozlere alttan yandan ısık vurduruyolar...bıde bu kıvancın dramı ne olucak her bolum ustunu gıy cıkar gıy cıkar usutecek garıbım...
ve son olarak cemre yerıne bunu onerıyorum selda bağcan - 15883 - itü sözlük görseller daha bı cılvelı:D
banu ne kadar çekiciyse cemrede bi o kadar itici...
bu nedir ya kır çiçeklerinden bi taç yapmıştı bana:D
bir kaç bölüm izledim baya sardı beni
Benide baya sardı ya güzel hoşuma gidiyor :D
Kıvanç'ın oyunculuğuda 10 numaraymış gerçekten :)
Daha 5. bölüm bi TREN olayı sezdim ben :D Ama Trenden galip her zamanki gibi kıvanç çıkacaktır eminim :D
kimi sarmadı ki :D adam bi gaza geliyor izledikden sonra :D :p
6. bölüm fragman
Kuzey Güneys Videos | Facebook
Cemre olmaz ya bu kızı değiştirsinler abi güzel değil bu kız:D
http://i.imgur.com/Lpdv8.jpg
Cemre güzel ya seviyorum ben :)
geçen bölümü kaçırdım ya ...
pazardaki tartışma sahnesinde çantayı yere attı aha dedim uçan kafayı koyacak neyse gitti adamın yanına bi elense çekti koparttı gülmekten, çok gereksiz bi hareket oldu :D
Dizi moka sarıyo yavaştan :D Babasıyla aradığı adamın ne bağlantısı çıkacak bakalım.
maseratiyle bi yere girmese bari :D
güney ya, tib(P)ini.............
:D :D Kuzey :heyoo:
boliz baba aldı :D kuzeyi
bu cemreyi nası beğenmiyosunuz yaw, vücut ölçüleri bakımından ezer banuyu :) ama simay candır ezik falan bide hayyytt canm banim yiyerim :D
Aha gitti kuzey hasss Ne olcek şimcik :/
akıllanmaz bu çocuk :D
Yeminle kamil bu çocuk yaaa sürekli bile bile lades diyo ben gidip dalıcam :D Hatta geçen çarşamba etilerde rast geldik Filmdeki Maseratti ile gazlıyordu İN LAN AŞŞAĞA dicektim ama uçuşlardaydı :D
Fragmanda babasını görüyodu ferhatla konusurken muhtelemen bişey olmayacaktır:)
Yüce Rabbim herkeze simay gibi anlayışlı bir eş nasip etsin İNŞALLAH! :D Çocuğun telefon kırılır Yenisi gelir :D Antalyaya gider gel der Gelir. Morali bozuk gel denir Gelir :D Bu ne yahu böyle :D Maşallah:)
Ya nabıyım bizim telefon kırılsa; Yeni TELEFON al. Gel desek GELEMEM. Moralimiz bozuk olsa GEÇER güzelim GEÇER. Ulan bi GEL Teselli ET NOOOOLUR gelsen :D
Ama yoook alayı pinti alayı çakal :D Hep bizden bekliyorlar :D
güneye ayar olmaya başladım :D
en sonunda babayı da gördü aradığı adamla:):)
Kuzey adamım ya :D:D
Kuzey Fitenk aççak adamda o tükkanda :D