|
|
#1 | |||
![]() |
Malum ben bursaliyim ve bi karavan hemde bahçeşehir kültür merkezinde arkadasin nikahi vardi oraya gitmek için istanbula gittik bugun abimle.
Tam izmitin ordan otobana girecez tır devrilmiş sadece polis cevirdi bide başka bi kaza olmuş 1 saat sadece 200 metre yoldan geri dönmek için bekledik. İstanbula girdik girmez olaydik navigasyon olmasina rağmet 2 kere yanliş yere gittik ![]() Ve 17 km 2.45 gibi bi sürede gittik. Şimdi benim merak ettiğim şey bu trafiğe nasil dayaniyorsunuz ve bu trafikte yakit durumunu nasil ayarliyorsunuz biz bugun 1.3 yazilimli linea ile full depo gittik bursa girişinde ışık yandi 680 km 135 lira yakmiş. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
zamanla alışıyor insan
alternatif yolları bilince çok dert olmuyor aslında
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 335 coupe
|
Zamanla trafikle yasamayi ogreniyorsun ve evden&isten cikis saatlerini ona gore ayarliyorsun
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: BMW E34 5.20i
|
tecrübe-alternatif yol bilgisi- birde az çok çevrenin bilinmesi
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Fiat Punto T-jet Sport 3k-Renault Fluence
|
Zamanla sıkışık trafiğe alıştığın için otomatik makas yeteneği oluşuyo.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Toyota Auris
|
O saticilara birde masaj salonu reklamcilari katildi :-)
Sakasi bir yanainsan zamanla alisiyor. Gercibursadada trafik oldumufena oluyo bide yokus falan :-)) __________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
yok yok bayramdan sonra istanbula birşey oldu böyle değildi.
sanki nüfus 2 katına çıkmış gibi bir yerden bir yere gitmek ölüm ya |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
yılda istanbul içi en az 30.000 km yapıyorum ama pek doğru düzgün trafiğe kalmam
, kendi işim olduğu için yola çıkma saatlerimi ayarlıyorum yada alternatif yolların hepsini biliyorum
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Camlicaya cıktık gelin damat yemek yiyelim dediler götürdüler bizi biz giderken 2 saat gibi bi zamanda gittik 2 tane arkadaşi 30 dk gelmiş aslinda 20 dakika ama bizde kaşindik trafiğe daldik dedi oha dedim ya
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: ef
|
trafiksiz bir istanbul düşünülemez
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Peugeot 106 GTI
|
Istanbul'da yol bilen hayata 5-0 onde baslar.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Saat kacta hangi gun dolastiniz camlica tarafi cok yogun olmaz hem.boauna demiyorum 1.9 passatla 8-10 lt arasi dolasiyoruz siye simdi gordunmu halimizi
bide biz bildigimiz icin okadar takilmiyoruz tabi trafige
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
çok sık trafiğe cıkarım her iki yaka da, mesai saatleri içersinde,artık nasıl alıstıysak ben karar vermıyorum otonom sinirler herseyi hallediyor
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: im yok ki
|
arabayla 2 kez gittim istanbula dümdüz yolumda giderken sinyal olmadan aniden önüme biri atlarsa onu önüme geçirmemek için elimden geleni yaparım normalde istanbulda bunun çok gereksiz bi çaba olduğunu fark ettim
şeridinde gitmemek lazım zart zurt aralara girip çıkmak gerekiyo normal gidiyorsan öndekinin tamponunda gitmek lazım
__________________________________ 35½ KSK 1912-2012
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Focus Ghia 1.6TDCİ
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Bugun sabah 9.15de cıktık 2.50 gibi nikaha zor yetiştik camlica tarafida akşam 5 gibiydi sanirim
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Biz fsm koprusununun ustunde tavla oynadik.dahada baska bisi demiyorum resimleri bulursam koyarim tam koprunun ortasinda bagaj kapaginin ustune koyup 2 el tavla atmistik ,zamanla alisiosunuz arabanin icinde mumkun oldugu kadar oyuncak olursa daha tabi dvd,tesisat hatta tv ne kdr cok olursa o kdr zaman daha cabuk geciyor.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |