İlet bakıyım :)
Printable View
valla benim aracım manuel otomatik sevmiyorum ama çoğu kişi rahat diye alıyor hergün trafiğe giren adamada harbiden şart
edit ;
yanarım yanarım boozer bacoma yanarım stage 4 baskıyla kaç kere girdi o trafiğe heheheh :D
Sizin gibi gençleri,istanbul trafiğinde görmek isteriz :)
bakırkoy atasehır cuma gunu 3.5saatte gıttıgımı bılırım bısey olmaz alıstıktan sonra..ohoo hoo :)
welcome kısacası :D :hehe:
cuma günleri anadoludan avrupaya (yazları kınalıya kadar iptalsin)
pazartesi cumanın tam tersi
cuma cumartesi sahil seridi ortkoydu vs. iptalsin
4-5 civarı köprüyü geçtin geçtin geçmedin ayvayı yedin :D
her daim fix levent trafigi :D kısmi hasdal trafigi :)
zaten o yolda su sarj aleti ıvır kıvır envayi çeşit şey satan gördüğünde bilki ayvayı yediginin resmidir trafik olarak:D
king deki ssk kısaltması misali, el mahkum: )
bünye alışıyor :) , bu arada bursa da trafik konusunda istanbulla yarışmaya başladı birkaç seneye farkı kalmaz
son bi kaç gündür sokak aralarında bile inanılmaz trafik var mahalle değiştirmek için bile trafiğe giriyosun istanbula bi haller olmuş
istanbula gebzeden girip ara sokaklardan taaa edirneye gidebilen taksiciler oldugunu falan duymuştum:D
ama köprüye geldinmi yandın ama sabah 7:30 8:00 gibi geçiyorum köprüden ohhh miss öglen 13:00 13:40 gibi geçiyorum yine biraz rahat ama bi 20 25 dk geçikiyim zart trafik anadolu yakası rahatta karşıya geçtinmi eyvah eyvah:(
İstanbul anlatılmaz yaşanır :D
Boludan gelirken 2 saatte tuzlaya, tuzladan Üsküdara 3 saatte gittiğimi bilirim
mümkünse olabildiğnde ara yolları tercih ederim
yakın bi yere gitmiyorsam kesinlkle benzin alır öyle çıkarım yola
makas+trafik vakti dışarı çıkmama+ataşehir gibi rahat bi yerde oturma+azim+cesaret.....
Trafiğin boş olcağı zamanlar genelde yola çıkıyorum ...
O gün işim 12 de ise sabah 6-7 gibi kalkıyorum kendimden feragat ediyorum sürekli
Heleki Avrupadan Anadolu yakasına geçiş tam bir rezalet bi sabah erken geçersin birde öğlen 12-1 gibi geçebilirsin trafikten dolayı.
Millet çok bilinçsiz çokk trafikten dolayı gezilmiyor belirli saatlerde.
yıllardır eminönü-esenyurt trafiğini çekiyorum sonunda kendime güzellik yaptım k.m.paşada ev tuttum dükkana 4 km ohhh miss trafik derdim bitti :)
günay dün efsane bi trafik vardı bakırköyden istoça gittik geldik giderken basın ekspres yolunda transite bir yaris çarpmstı ve yol bir kilt olmstı gişelere kadar felçdi dönüşde bağcılar dere yolundan falan geçtik orda bile trafik vardı normalde bu kadar olmazdı o saatlerde ben artık trafiği sana bağlıyorm gliceğinde haber ver yola çıkıp madur olmayalm :D
dün besıktas efsaneydi
benzin olmuş 4.50
mazot olmuş 3.90
istanbulda hala öküz gibi trafik var.
bir de benzin mazot olması gerektiği ayarda olsa ne olacak bu trafiğin hali acaba ?
ve hala buna bir DUR diyen yok, heryerde 50şer 100er katlı binalar, residence lar, siteler, hatta kendi çapında şehirler yapılıyor.
bu kadar insanın İstanbulda ürediğini düşünmüyoruz herhalde değil mi ?
Türkiye Cumhuriyetinin nüfusunun nerdeyse 4te 1i istanbulda.
Sebebini bir sormak lazım, neden insanlar İstanbula yerleşmek zorunda kalıyorlar diye.
Sorduktan sonra da bir şekilde insanlara alternatif üretmek lazım ki, memleketlerinde kendi işlerini kendi bağlarını bahçelerini "YAŞATABİLİYOR" olsun.
her yıl tonlarca fındığın, çayın, buğdayın, mısırın üretildiği güzel ülkemde, 1988 yılındaki tarım üretimi ile 2010 yılındaki tarım üretimi arasındaki fark ne biliyormusunuz ? 2010 yılındaki üretim 1988 yılındaki üretimin YARISI kadar. Bunu bir de NÜFUSA oranlarsanız durumun vahimiyetini daha iyi anlayacağız aslında.
Trkiye Tarm statistikleri
Aynı şekilde hayvancılığa baktığınızda da durum aynı vahimmiyette.
2000 yılı ile 2010 arasında hayancılıktaki ÜRETİM düşüşü %50 civarında.
http://www.tuik.gov.tr/hayvancilikapp/hayvancilik.zul
bu düzen böyleleştikçe, İstanbulda bırakın trafik sorununu, afedersiniz ama sıçtığımız boka bile gidecek yer bulamayacağız. Bunu güzel halkımın görmesi lazım artık... İÇ politikalarımız İÇ'ler acısı iken, biz dışarılarla uğraşır duruma geldik... kimse dönüpte bakmıyor arkadaş bizim ülkemiz kendi içinde ne durumda da biz afganistanla, somali ile, israil ile gündemimizi neden meşgul ediyoruz diye..
Önce can, sonra canan...
bayram tatil vs sonrası artık herkesin istanbul'a döndüğünü dün tecrübe ettim
bide okullar açıldı mı orgy olacak:D
akşam saati Harbiye-Beylikdüzü 3.5 saat ekim 2010
akşam saati Beşiktaş - Beylikdüzü 3 saat geçen salı günü
Anadolu yakasının canını yiyim ya:D
bide saat kaç olursa olsun cuma-c.tesi günü ozellikle gece 4-5 bebek tarafından sahilden reina veya sortie doğru gitmeyi deneyin :D
istanbulda günlük kullanım için hala nasıl düz vites araç satılıyor şaşırıyorum valla ben otomatik vitesle yoruluyorum trafikte :D aracımın uzun yol ortalaması 5-6lt iken şehir içi otralaması 10-11lt
15km lik yol 2 saat ya :D
5 sene beylikduzunde yasadim sonra maltepeye geldim. Gercektende anadolu yakasinin trafigi avrupaninkinin yarisi..
Sabahtan beri bostancıdan - başakşehire geçmeyi düşünüyorum ama yeemiyor :D
Dun neydi arkadas oyle, herkes donmus belli anlasilan. cafelerde yer yok, e5 caglayan mecidiyekoy hafta ici is cikisi gibiydi:D
Siz dün akşam birde topçular vapurunu görücektiniz..Babamlar geld, bodrumdan beri aynı arabalarla yan yana gelmişler :D Sabah 10'da yola çıkmışlar 2'de geldiler :)
Biz oyle bi alismisiz ki trafige ben trafik olmadiginda hayirdir insallah bisi olduda benimmi haberim yok diye dusunuyorum :D trafiksiz Istanbul dusunulemez :D
peki ben ne yapayım
çift vardiya usulü bir gün çalışıyorum bir gün çalışmıyorum
ama çalıştığım gün sabah 06:30-07:00 arası başlayıp gece 12:30-01:00 e kadar devam ediyorum
yani istanbul trafiğinde 18 saat :)
sıradaki şarkı tüm gününü istanbul trafiğinde geçirenlere gesin
gel sen ne çektiğimi birde baa sor :hahaha: :D
hersey alisana kadar, belirli saatlerde belirli yollardan gidersen sorun kalmiyor pek
Vücudumuz arabalarımız alışkın ist trafiğine :D:D
trafiksiz İstanbul olmaaaaaz :) o bile zevkli be canını yediğimin şehri :D
Tatile gittiğim zaman trafiğini bile özlüyorum İstanbul'un. Trafiksiz İstanbul düşünülemez.
ahaha welcome to the hell diyoruz biz bole durumlarda=)
İstanbul trafiğinin gözünü seviyim artık herkes aynı tempoya alıştığı için o kadar kalabalık olmasına rağmen trafik cillop gibi akıyor.. Asıl istanbul trafiğine alışıp izmirde araç sürmeye çalışın , o daha bomba :D