Tatile gittiğim zaman trafiğini bile özlüyorum İstanbul'un. Trafiksiz İstanbul düşünülemez.
Printable View
Tatile gittiğim zaman trafiğini bile özlüyorum İstanbul'un. Trafiksiz İstanbul düşünülemez.
ahaha welcome to the hell diyoruz biz bole durumlarda=)
İstanbul trafiğinin gözünü seviyim artık herkes aynı tempoya alıştığı için o kadar kalabalık olmasına rağmen trafik cillop gibi akıyor.. Asıl istanbul trafiğine alışıp izmirde araç sürmeye çalışın , o daha bomba :D
Istanbulun trafigine kurban, bazen yogunlukta sol ayagi pert etse de ben nadiren yakalaniyorum, islerimin saatini ona gore ayarlamaya calisiyorum, akici 3-4 seritli trafigin keyfi hic bir sehirde yok :D
Ankara'da Eskisehir yolu da iyi aslinda, onde plakam yok millet 70'e inerken rahat rahat geziniyorum sabit hizli akan trafik daha bi tatli oluyo :D
İstanbul'u trafiksiz düşünemiyorum.
Yoksa başımıza bişey mi düştü :D
O trafik özlenir mi ya en güzeli akhisar ya trafiğin en yoğun oldugu zaman bile onumde 4 5 tane kamyon tir olur zaten 1 makasta biter yol boşalir :D neyse ki üniversite aciliyo
İstanbul trafiğine alışık olmayanlar kaza yapıyor/yaptırıyor..
İstanbul trafiğinde TEM de 80-90 la gidene korna çalarlar.. O hızda gidenler kaza yaptırır.. Halbuki akan trafiğe ayak uydursa kendisi de rahat edecek ama o kadar arabanın içinde 130-140 la gitmek korkutuyor işte yabancıyı :) E bir de buna yol bilmemek eklenince iyice tırsıyorlar :D
Ben izmirde araba kullanamamıştım.. Herkes mıy mıy herkes sakin, sanki herkesin altında fayton ağırçekimde akıyor trafik.. Kaza yapıyordum kaç kere..
Bir de şunu öğrendim, İzmirde 45 plakadan kaçacaksın, İstanbulda 54.. Ters rakamlar :)
İkisi de çok tehlikeli :D
Tespit çok yerinde ve çok doğru.. gönülden katılıyorum. İzmire taşınalı 7 ay oldu daha yeni alıştım trafiğine ama 7 aydır izmir trafiği bana alışamadı o ayrı konu :D
Evet onur birde bomboş yolda kendisini en sağdan en sola atıp sonra önüne hayalet çıktı diye kazık fren yapanları unutmamak lazım :D
Hele hele 3 şerit aynı hızda seyir halinde olup yan yana giderek çevre yolunu felç edenler cabası :D
Bende bu gün ortalamya baktım. 750 km nin ortalaması 11.5 lt. Ortalama hız 30km/s