Video ve fotolar abimde kaldi abip yarin upload edicem öyle bi saçma trafik yok ya valla insan tribe giriyo![]()
Video ve fotolar abimde kaldi abip yarin upload edicem öyle bi saçma trafik yok ya valla insan tribe giriyo![]()
Kar yağdığı zaman boz köprüsünde mahsur kalmıştık eski sevgilimle.. Camları buğu yapıp..![]()
![]()
İstanbul trafiği bilene kolay bilmeyene çok zordur.. Bazen alternatif yollarda işe yaramaz..Bi sokağa girersin orasıda tıkalıdır.. Ama belli saatleri vardır tıkalı olan yolların.. O saatlerde oralara girmemek önemli..![]()
ıstanbul trafıgı dedınmı aklıam mecıdyekoy yolundakı olay gelıyr arabam basıkkolum sakat yavas gıdıyrum motorlu bırı geldı yanastı yanımda kız ark gecmısını sıktıgım hızlansana dedı hala unutamıyrm o anı o adamı yakalayamadımda aralardan kactı gıttıah ulan cok agrıma gıtmıstı plakada yoktu
www.honda-tech.com
ve bu trafik yüzünden hep yepyeni ayakkabılarımın sol tekinin altı deliniyordu
debriyaja bas çek yüzünden
ama artık düz vitese 3 senedir falan veda ettim tptrnc takılıyorum bir nebze rahatım..
birde bu trafik işin stage 1 i oluyor
avrupa yakasında stage 2 mevcut taksici arkadaşlar
anadolu yakasındada stage 3 var minibüsçü arkadaşlar..
hepsi bir araya gelince dalaylama oluyoruz bizde
buarada trafik bir haftadır sapıttı salı günü florya ümraniye 2.45 te geldim trafikte
kanka oldum milletle...
Hele o taksiciler yok mu ... Babam sürüyor arabayı bir yer arıyoduk sağdan yavaş yavaş gidiyoruz.Gelmiş dibimize korna çalıyo yanımıza geldi el kol yapıyo babam takmadı pek fazla.Gözüm döndü birden camdan çıktım senin ***** avradını diye bir girdim adama.İnanın bastı gitti bişey demeden.
istanbulda en son trafiğe yakalandığımda sabah 6da mehmetçik vakfı opetten çıktım beşiktaşa gidiyordum saat 10da eve ancak girdim![]()
ilk gittiğimde bende çok şaşırmıştım. vay akü 5 şeritli yolda trafik mi olur demiştimmetrobüs süper ama, yandaki arabaların şoförlerine naaaber diyip hareket çekerek pis pis gülmek istedim hep
edit: istanbulda araç kullanmak biraz abes kaçtı bana. toplu taşıma ağı baya geniş geldi. işe yaramıyormu ki?
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
bi daha gelecek olursam konu acicam co-pilot lazim diye başka türlü istanbul cekilmez metro bus olayida cok saçma geldi bana madem yollari ayardin abi insanlara hizmet olsun diye metrobusun normal otobüsten bi farki varmi koy hayvani otobüsleri 50 kişi bineceğine 200 kişi binsin
metrobüse 50 kişimi biniyo yanisen iş çıkışı zincirlikuyuyu görmemişsin sanırım o mercedesler bildiğin sınırlarını aşıyorlar
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)