|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşlar Dun Akşam Bı Arkadaşımn Aracından Muzık Tesısatı Çalınmıştır...
KONU: Tesısatım Çalındı.. -Arkadaslar bahcesehirde park halindeki aracimdan aksam 8 civari tesisatim calindi bilginize cevresi olan arkadaslar acil satan birine denk gelebilir.. -jbl amfi + xetec amfi + 2 takim digiline mid takim + jbl 1000 w kabin bas + sony teyp usb girisli sadece gowdesi alinmis.. -jbl amfının sabıtleme montaj yuvasını kırarak almış yanılmıyorsam sol ust koşe parçası.. DIKKATINI CEKEN BIŞEY OLURSA 0535 743 99 01' nolu telefondan UGUR'a ulaşırsa sevınırım.. ILGILENDIĞINIZ IÇIN TŞK EDERIM ARKADAŞLAR.. Son Düzenleyen Faruk_Vtec; 11-09-2011 09:43. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
geçmiş olsun buyuk ıhtımalle satmıştır ibneler
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
geçmiş olsun bişey cıkıcagını pek sanmıyorum inş. bulursunz
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: GolfPlus
|
Faruk geçmiş olsun. Bahçeşehir de araç camlarının patlatılması moda oldu
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
kelepır elden çıkarmak ısterler, sonuçta burası buyuk bı platform herkesın tanıdğı farklı yerlerde kışılerde vardır, belkı 1-2 gun ıçınde denk gelır dıe yazalım dedık..
Bahçeşehırde dun 5 tane arabanın camını patlatmışlar hepsı yarım saat ıçınde olmuş, adamlar grup dolaşıo.. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
o malzemeler elden çıkmıştır bile...
istanbul gibi bir yerdede bulmak imkansız. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: EP3 + Megane Coupe 1.5 DCI
|
En iyisi kaskoya (varsa) isletmek kafa rahat oluyor
Gecmis olsun __________________________________ 34 GNS 01 --- Championship White EP3 |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
duşuk bı ıhtımal bulmamz dedğnz gbı ama burda bu çevreden çok tanıdık oldğu ıçın şansımızı deneyelm dedık, gıden gıttı zatn..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: ford focus 2 st [diesel edition]
|
cok gecmis olsun...
__________________________________ fordfocus2st-diesel edition- |
|
|
|
|
|
#11 |
|
TechTurkey
|
Geçmiş olsun.. Kasko kesinlikle çok faydalı.. Aracınıza yaptırdığınız ne varsa işletin... Far, stop, jant, lastik, tesisat, deri döşeme vs. İçiniz rahat oluyor, çalınırsa parasını alır model değiştiririm hiç de kötü olmaz diye düşünüyorsunuz.. Astronomik zeyil fiyatları da ödemiyorsunuz..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
saoln, ılgınız ıçın tşk edrm beyler..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: SATILIK > "AOU" Honda Civic 1.4 is
|
akşam sordumda cevap gelmedi tam nerede olmuş ?
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
geçmiş olsun
çalınan mallar çoktan eldeğiştirmiş şu saatlerde başka bir araca montaj oluyordur büyük bir ihtimal |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: E320 & Fiesta 1.4TDI
|
Geçmiş olsun artık bahçeşehirdede kafa rahat bırakamıyoruz evin önüne sürekli garaja..
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: yok
|
öncelikle geçmiş olsun.duyduğum kadarıyla esenyurt civarında gece saat 4-5 gibi hırsızlık mallarının satıldığı pazar kuruluyomuş yerini bilmiorum ama büyük ihtimalle sizin tesisatta satılmamışsa büyük ihtimalle ordadır.tekrar geçmiş olsun.
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Sierra Drift Spec , 200SX S13 - S14 , Era crdi Family Spec
|
geçmiş olsun.....
biyerlerde görseniz bile ne iddia edebilirsiniz ki, arabalar çalınıyor ve bulunmuyor, bu durumda tesisatı düşünemiyorum. Şerefsizler çalmasini bildigi kadar eritmesini de biliyorlar. tekrar gecmis olsun |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: ???
|
Geçmiş olsun
Korkumdan tesisat yapamıyorum valla.Faturaları varsa yazılan pazara bakabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: CR-X
|
esenyurtta ben görürsem alırım ellerinden...ama çoktan satmışlardır akşama fox ta yerler parayı
__________________________________ CRX ![]() Havai fişek gibisin 10sn havan var sonra fıs.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |