|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Pug 206 CC
|
arkadaşlar dgs ile sakaryaya gecıs yaptım.. sonuclar yenı acıklandı... sadece 1 hafta surem var... unıversiteye yakın 1+1 vs. daıre arıyorum... esyalı olursa daha ıyı olur... sakaryayı ıyı bılmem... yardımcı olursanız sevınırım... saygılar
__________________________________ pugmodder
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Boost
|
valla hocam 1+1 üniversiteye yakın çok zor ihtimal bulman bu saatten sonra. ama gene bakariz bulursak 1 haftaya haber werirrim.
__________________________________ İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım. Fatih Sultan MEHMET.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Fiyatı ikinci plandaysa Serdivan civarında bulunur herhalde...
Aslında kampüse hemen hemen her yerden tek minibüs ya da otobüsle ulaşabiliyorsun. Bunu da göz önünde bulundurun derim. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Serdivan civarında yeni yapılan Asem mobilyacılar çarşısı civarında 1+1 ev görmüştüm
Hatta öğrenciye kiralık levhası vardı , Sakaryada olsam öğrenebilirdim..Ama giderseniz bulabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
Bende yeni ev tuttum sakaryada. Serdivan civarında kiralik pek ev kalmamış Olan evlerde ya kızlara kiralıyo ya aileye yada faiş fiyatlar istiyo. . Perşembe sabah geri dönücem sakaryaya bakar haber ederim
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
emlakçı arkadaşlar var yardımcı oluruz ...
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
kulübe falanda baglayın sewer muhabbetı
|
|
|