|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Olsa Fena Olmaz..
|
arkadaslar isyerindeki pc nin masaustundeki simgeleri kaybettim yanlislikla ve ne yaparsam yapayim geri gelmiyorlar. Bu durumu nasil asabilirim yardimci olabilecek varmi?
Tekrar kisayol atmak sorun degil onemli olan mevcut olanlari geri getirmek. Bazi word ve excel dosyalari vardi. İsin garibi herhangi bisey yaparken olmdi bu durum. Yenile diyecektim ki pc hafif kasar gibi oldu bi kere daha sag tik yaptim arayuz acildi ve kendiliginden birsey secti sonrasinda da bu durum olustu. Mod. Ve adm. Ler konuyu gereksiz veya geyik olarak gorurlerse silebilirler. __________________________________ *Çirkin araba yoktur, Pahalı yakıt vardır... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: yok
|
Sistem geri yükleme denedinmi ?
__________________________________ Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Civic 1.6 ies
|
Masaüstündeki hiç bir simge görünmüyor mu yoksa bazıları mı gitti ? İşletim sistemin nedir ? Masaüstüne Sag tık yaptıgın zaman Görünümde Masaüstü Simgelerini Göster diye bir yer olması lazım bir kontrol edermisin
__________________________________ Sohc Vtec
Project By Piston Garage [ BLaderk ] Built By Aydoğdu Garage Mapped By Chare |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Ex-ex F7R'ci, Ex GC8'ci, Güncel DSG TDI'ci
|
Recycle bin'e baktın mı?
__________________________________ Okumadan imzalamam..... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: akbil
|
oncelıkle ısletım sıstemın ne
sonrasında xp ıse sımgelerı duzenle de m.ustu sımgelerını goster secenegınde tik yoksa tıkla gelır hepsı gerı 7 ve vistada da ozellıklerden gosterıyodun dıye hatırlıyorum.. |
|
|
|
|
|
#6 | ||
![]()
Otomobil: Olsa Fena Olmaz..
|
cozum bulundu. Yaptım ve oldu. Tesekkurler.
Bu arada xp sp3. Sistem geri yukleme daha once hic yapmadigim icin bilmiyorum ve macamda yemedi acikcasi ![]() Recycle bin lik bi is degildi o yuzden bakmadim. Cunku basit bisey oldugunu tahmin ediyordum aadece yontemi bilmiyordum. ![]() __________________________________ *Çirkin araba yoktur, Pahalı yakıt vardır... |
||
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: akbil
|
Hadi geçmiş olsun .
|