.kljljlkjlj
fume
grı
.kljljlkjlj
gun metal corsa silverline jantı bence çok iyi duracaktır![]()
...
gri bence cok güzel durur..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
cosmo jant guzzel olur ama bu jant 6 taksıt 350 tl ye buldum fıyat cok ıyı ondan dusunuyorum zaten
jantın fıyatı uygun oldugu ıcın alıyorum modelıde audı rs tarzı oldugu ıcın hosuma gıttı
Çıkması 400-500 lıra civarında.. ben C kasaya takmak ıcın çok nıyetlenmıştım , takamadan sattım![]()
arkadaslar sole soleyım benım de begendıgım cok daha guzel cok tarz cok kalıdetı jantlar var ama aracımın ustunde su an orj 175 bılmem kusur lastık ve kapaklar var gorundugu uzere,bende lastık mastık masraf etmemek ıcın 14 jant almaya karar verdım bununda fıyatı 350 tl ye uygun geldıgı ıcın (6 taksıt) onun ucun kapaklı olucagına 14 lastık mastık masrafı olmadan alıyım takıyım dıe dusundum... olay bundan ıbaret yoksa hıc almıcam kapaklıo spec devam
tenekeleri beyaza boyasan bide 5 cm yay taksan bunlardan daha iyi görünür 14 bu jant bence hiç güzel durmaz =) bence sök kapakları tenekeleride beyaza boya 5 cmde yay 10 numara olur
JoYTeaM
Abi sadece bu jant için mi ? yoksa tüm cms marka jantlar için mi geçerli ? cms için geçerliyse cms 313 modeli var opel jantına çok benziyor![]()
...
313 guzelmıs yıne fume olanı bulabılırsem oda olabılır
313 14 olanı yok sanırım ama
Astra H Corsa silverline,cosmo,combo jantı güzel oluyor.
Bulunmaz hint kumaşı ama corsa c gsi jantı 10 numara![]()
gsı bulsam ındırım parayı alırım valla ama yok yaD:
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)