|
|
#1 | |||
![]() |
Herkese iyi günler dilerim. Arkadaşlar aramızda baba olanlarımız da var veya bebeği yolda , baba adayları.. Emre arkadaşımızın da yeni bebek haberini alınca (Allah bağışlasın) aklıma geldi , sizlere danışmak istedim. Belki benim gibi araştıran diğer baba adaylarına da örnek olur bu konu.
Piyasa da çeşit çeşit bebek arabaları var. Bunları en değerli varlığımız için alıyoruz doğal olarak rahat ve güvenli olması ilk husus. İkinci sırada eşlerimizin rahat taşıyabilmesi yani hafiflik ve katlanabilir olması çok önemli. Aradığım sistem travel sistemi yani ana kucağı çıkıp oto koltuğu olan cinsten. Şimdiye kadar kullandığınız bebek arabası marka ve modellerini en önemlisi artı ve eksilerini burada belirtirseniz sevinirim. Benim de aklımda iki model ve marka var arada kaldım. Graco Symbio Travel Set Maxi Cosi Mura 3 Travel Sistem Kraft Twist Travel Sistem Concord Neo Travel Şimdiden herkesin bebeğini ALLAH (c.c) Analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Yardımlarınız için teşekkür ederim. __________________________________ PSN ID : fleature |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
o nasıl bebek arabası yaa tam hasta işi
![]() bu arada kuzen kraft almıstı cook memnun kalmıstı..birde iç kısmı cıkıp arabaya cocuk koltugu olarak baglantı yapılıyordu ii para vermıstı.. __________________________________ 35 1/2 KSK ''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım " psn : derman3534 |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Biz daha bu derse gelmedikte maşallah bir takım jant lastik parasıymış
Allah kolaylık versin
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
yoksa çok kullanışlı twist sistemi var..Benim de bu derse girme niyetim yoktu ama ALLAH 'ın taktiri. __________________________________ PSN ID : fleature |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
maclaren öneririm,çok kaliteli verdiğin parayı hakediyor.yiğenim mutlu mesut seyahat ediyor
__________________________________ retro vwmk2 |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Ex-ex F7R'ci, Ex GC8'ci, Güncel DSG TDI'ci
|
Ben de 2 aylık bebek var. Chicco marka araba aldım. Burada 2200 TL idi travel system, kuzen USA'da bana 300 dolara mal oldu. Görün ne deli karlar var markalarda.
Neden chicco aldım, * Herşeyden önce ISOFİX bağlantısı var. Türkiyedeki hiç bir markada (Chicco dahil) ısofixli koltuk yok, para vercem deseniz bile yok. Emniyet kemeri ile arabaya bağlıyorsunuz koltuğu. Bendekinde isofix bağlatı aparatı standart idi, nede olsa USA modeli. * Taşıma kapasitesi 1-2 kg'da olsa diğer rakiplerinden daha yüksek idi (22 lbs, yaklaşık 10 kg). * Araba kısmında türkiyede olduğu gibi herşey paralı aksesuar değil. Burada rüzgarlık ayrı para, yağmurluk ayrı para. Alırken bunlara bakmak lazım. * Büyük tekerli olması konfor açısından avantaj, bebek için. Havalı lastikli modeller bile var. * Fren tertibatının ve katlama mekanizmasının kullanımı kolay olmalı. Hafif olmalı haliyle. * Bagajda kaplayacağı yer önemli. * Yaklaşık 1 yaşından sonra araba koltuğu kısmı kullanılamıyor zaten. * İmkan varsa eş-dosttan edinmeye çalışın. http://www.walmart.com/ip/Chicco-Cor...entry/10980093 Araba koltuğu altındaki parça ısofix bağlantısı...... __________________________________ Okumadan imzalamam..... Son Düzenleyen DOHC; 12-09-2011 13:17. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
hocam bu kadar para vermeden bence denemelik bul bir tane her çocuk bazen arabaya binmeyebiliyor benim yeğen bi dünya para verdi bir kere bile oturmadı arabaya aklında olsun
bende çift taraflı aldım sap kısmı dönüyor güneş ve rüzgara göre dönüyor ama biraz büyük arabaya indirip bindirmesi bela pederin 206 nın bagaja zar zor sığıyor onuda pandizot sökerek koyuyoruz koltuğu sabit olanlardan al bence zırt pırt arabaya koltuk sök tak adama kafayı yedirir arabaya sabit koltuk arabada bagjda en temizi zaten sürekli sen taşıcan onu yazık etme kendine bu çile 3 sene sürecek bunlarıda hesaba kat allah yavrularımızı eksik etmesin ama bazen sorun oluyor
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: Buraya babamın arabasını mı yazmam gerekiyor? :)
|
abi bebeğim filan yok ta
kraftı çok görüyorum iyi bi marka demek ki
Son Düzenleyen TigeR; 12-09-2011 13:18. |
|
|
|
|
|
|
#10 | ||||
![]() |
Çoğu koltuk isofix destekliyor yazıyor üzerinde dikkat ederim bu akşam gidicem , zaten şuan da kullandığım araçta da isofix yok kısmet olursa onu sonra halledicem.
üretim yeri de Çin. Hani üzerine basa basa Made in Turkey yazsa onu alırım. Yerli üretim Çinden çok daha kaliteli olur.
__________________________________ PSN ID : fleature |
||||
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
Bunun yatak odası var, en 2 set, hatta 3 set, Giysileri var yarım set diyelim, Rutin kontroller ve doğum için ortalama 2-3 set daha diyelim, Allağ korusun, fıtık falan olursa benim ki gibi 1-2 sette buraya koy, Annesine annelik hediyesi ..... Hiç yazmayım, kaç set olacağını, Mevlütü falan, sünneti falan 1 set diyelim, Bez, mendil, özel çamaşır deterjanı vb sabit giderleri de koyalım aylık..... Yani orta sınıf araba alırsın hamilelik ilk günden bebeği kucağına alana kadar...... Ben neden GC8'den inip TDİ'ye bindim sanıyorsun .
__________________________________ Okumadan imzalamam..... Son Düzenleyen DOHC; 12-09-2011 13:37. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
ISOFIX destekler ama sor bakalım montaj aparatı var mı, kaç para.....
36 kg'ay kadar olan koltuklarda bile 1-2 modelde ısofix özelliği var memleketimde. Türkiyeye hep ikinci, üçüncü sınıf mallar geliyor ne yazık ki...... __________________________________ Okumadan imzalamam..... |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Tempra 2.0 16 V
|
konuyu bende takip ediyorum araba almam lazım. bizim fıstık ilk arabayı pert etti
__________________________________ barnak bassam olurmu ? |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: civic
|
bebe confort
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Aparat yok isofix destekliyor sadece aparatı dahil olanların fiyatları 2000 liradan başlıyor.
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: FTH 106 GTI , VW Caddy , haplanmış 1.4 İS
|
benimde bi kızım var 15 aylık oldu bebek arabası için hatunla çok tartıştık ama bu kadar para verilmesine karşıyım ben yanlış hatırlamıyorsam 300 400 arası bişey almıştım yine chicco nun zaten kullanabildiğimiz en fazla 7 aya kadar bebek ayaklandığı zaman bi daha kullanamıyosun zaten 7 ay bıyuncada kaç defa kullanıcaksın ki ben sürekli otomobille gezdiriyorum o yüzden hiç işime yaramamıştı ..
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
bebek arabasını bilmem de , evlat hayırlı olsun tolga
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Megane 225 & new C3 1.6 HDI exc.
|
Çok kısa yazıyorum,
En hafifini al, ağırı beş para etmez. Sen taşıyacaksın sonuçta. Kraftın bir modeli var bende ezbere yazmayım ama ana kucagı ile birlikte oldukça hafif. Araç koltuğuda 9-36 kg isofix alırsın. Bu senenin flaş markası Cybex Pallas Fix. Araç koltuklarını alırken mutlaka ADAC test sonuçlarına bak. Türkiye bilinen çok ciks markalar listeye bile girmiyor bilgin olsun. Cybex 2010 birincisidir. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 01:02 ::::

yoksa çok kullanışlı twist sistemi var..

allah yavrularımızı eksik etmesin ama bazen sorun oluyor
) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar