|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşlar bir sorum olucak.Ben yurtdışından 50-60 parça mal getirmek istiyorum.Ama bir şirketim fln yok.Direk siparişi versem mal kesin gümrükte takılıcak ve ticari kapsama giricek.Ne kadar para ödeyip malımı ordan alabilirim tahmini olarak?bi parçanın fiyatı 60dolar ve araç parçası elektronik fln değil.yardımlarınız için teşekkürler şimdiden
__________________________________ "Mantık sizi A'dan B'ye götürür.Hayal ise heryere." Albert Einstein |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
%20 kadar vergi ödersin,eğer ptt kargo ile gelcekse,yok özel kargo firmalarıyla gelcekse fena uflerler.
__________________________________ retro vwmk2 |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
hocam pttyle gelicek yüzde20sini öderim vergi olarak ama başka masraf çıkarmı?ticari kapsama giricek çünkü
__________________________________ "Mantık sizi A'dan B'ye götürür.Hayal ise heryere." Albert Einstein |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
orhanşah nickli orhan abi gümrük işleri ile ilgileniyor sana yardımcı olabilir.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
valla onu bilmem ordaki gümrük memurlarının insafına kalmış.ürünlerinin toplam fiyatına bakıp %20 vergi alırlar,satıcı değilim dersen belki ticari kapsama dahil etmezler.
__________________________________ retro vwmk2 |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
50-60 tane kendime getirdim desem inanmazlar ama
DayWalker teşekkür ederim irtibata geçicem hemen
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Focus Ghia 1.6TDCİ
|
Önceden çalışan bi tanıdığa sormuştumda örneğin tekstik işiyse örneğin 20kg ye kadar para ödenmiyor 21kg de baya bi miktar ödeniyo diye biliyodum yanlışım varsa kusura bakmayın
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
ben subaru evo parcaları getirdim yaklasık50 55 kılo 1900 dolar gözuktu..2000 tl .
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
hocam benim parçalar yaklaşık rahat 300-400 kilo vardır.değeri toplam 4000dolar civarı yapıyo
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
300-400 kg hemde ptt kargo oldu
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
gelmezmi hocam?
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
devlete mi veririm? eğer bunu pttyle getiremezsem neyle getirebilirim? 2ye 3e ayrı ayrı paketleyipte getirme şansımızda olabilir yine de ptt almazmı?ya da çokmu pahalı olur?
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
gümrükcüye gidip çektiriceksin malı o meblada o kadar ürünü parakende tarzı satın alamassın.
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
hocam gümrük müşavirleri çok paralar istiyormuş duyduğuma göre
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Gümrükten çok sayıda malı sana geçirirler şimdiden diyim bu işin bi garantisi yok
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
işte bende bundan korkuyorum hocam.şöyle gümrükte tanıdığımız olsa ne güzel olurdu ya el altından
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Chevy Sonic
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
yok öyle bişey adamlar 3 kuruşluk mala 5 kuruş alıcak hali yok ya diyecektim ki yukarıda arkadaş yazmış zaten.
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |