User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: IP ile ilgili

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

IP ile ilgili

Aradaşlar, IP den uzak masaüstü kontrolü yapan bi programım var ipad de ,,, ama illa ki o internet ağına bağlı isek buluyo bilgisayarları.Dışarıda vss yine pclere bağlanabilmesi için ne yapmamız lazım?sabit ip mi rica edicez türk telekom abladan?3bilgisayar sabit IP de IP çakışması yaparmı (bu işle ilgili bilgim sıfır , bildiimden yazmıyorum yani , yanlışım varsa düzeltin.) , 3 bilgisayar için 3 ayrı sabit IP mi almak gerekir?

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    program ne ?
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit Ş. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    program ne ?
    splashtop , ekran görüntüsünü birebir kayıpsız aktardığı için bunu kullanmam gerekiyo rahat çalışabilmek adına.(Misal video oynatıyorsam pc ekranındaki ile ipad ekranındaki görüntü birebir denecek hız ve kalitede , videonun pc deki sesini kısıp ipade aktarıyor vss vss.)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teamviewer yada logmein yükleseniz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 5500 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dosya aktarımı , klasörlerde gezinti gibi standart kullanımın ötesinde birazdaha detaylı bi kullanımım söz konusu olacak çizim yapabilmek için.Bunu en rahat bahsettiğim programla yapanbiiliyorum , o da IP ile bağlanıyo malesef

poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle.
    Iphone da işe yarıyor. Ipad de de sorunsuz çalışır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çizim konusunda anlık aktarım sağlarmı bilmiyorum ama, Logmein dediğim programda dosya aktarımı vs yapabiliyorsunuz. İşinizi görür mü bilmem, bi denemekte fayda var yinede.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    splashtop kullanmadım hiç. ilk defa senden duydum.. bilgisayar tarafında firewall veya kullandıgın adsl modem in firewall u kısıtlıyor olabilir. Onları check et istersen
    *
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahmet..

iPad hakkında aklındaki tüm sorular için ayrı ayrı başlık açmak yerine, http://www.techturkey.com/forum/sohb...cationlar.html konusunu ya da kendi açtığın http://www.techturkey.com/forum/sohb...anicilari.html konusunu devamlı güncel tutsan?

Hem iPad kullanıcıları için arşiv niteliğinde güzel bir başlık olur, hem de ipad ile ilgili konular bu kadar dağınık olmaz.

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin girdiğin İP büyük ihtimal local'in içerisinde kullandığın İP olduğundan sende ipad ile o ağa katıldığında bağlanabilirsin

web'de kullandığın ip numarasını çeşitli web sitelerinden öğrenip onunla giriş yapabilirsin ama ip numaran statik olmadığı sürece hiç bir işe yaramaz sen çıktıkdan sonra ip numarası değişirse yandın demektir

bu arada o kadar hızlı olması programın kerameti değil senin aynı ağ üzerinde bulunman 3g veya farklı bir networkden bağlanmaya çalışırsan hız kaybı yaşacaksın bu kesin

ben yinede logmein veya teamviewer öneririm gerçi sorun değil hepsi aynı

coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    IP adresini ücretsiz bir dns sunucusu ile sabit tuabilirsin, yani ip adresin değişse bile dns adresin hep aynı kalır.
    RESPECT YOUR ELDERS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı volume81 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin girdiğin İP büyük ihtimal local'in içerisinde kullandığın İP olduğundan sende ipad ile o ağa katıldığında bağlanabilirsin

web'de kullandığın ip numarasını çeşitli web sitelerinden öğrenip onunla giriş yapabilirsin ama ip numaran statik olmadığı sürece hiç bir işe yaramaz sen çıktıkdan sonra ip numarası değişirse yandın demektir

bu arada o kadar hızlı olması programın kerameti değil senin aynı ağ üzerinde bulunman 3g veya farklı bir networkden bağlanmaya çalışırsan hız kaybı yaşacaksın bu kesin

aynen.. local deki hızın ile dışarıdan 3g ile bağlantıy yaptığındaki hızın aynı olmayacak. local de aldığın performansı alamayacaksın. Oyüzden en temizi teamviewer kur. kafan rahat olsun
    *
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çizim konusunda anlık aktarım sağlarmı bilmiyorum ama, Logmein dediğim programda dosya aktarımı vs yapabiliyorsunuz. İşinizi görür mü bilmem, bi denemekte fayda var yinede.
    logmein kurdum şuan deniyorum bakalım aynı verimi alabilecekmiyim , teşekkürler

Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahmet..

iPad hakkında aklındaki tüm sorular için ayrı ayrı başlık açmak yerine, http://www.techturkey.com/forum/sohb...cationlar.html konusunu ya da kendi açtığın http://www.techturkey.com/forum/sohb...anicilari.html konusunu devamlı güncel tutsan?

Hem iPad kullanıcıları için arşiv niteliğinde güzel bir başlık olur, hem de ipad ile ilgili konular bu kadar dağınık olmaz.
    abi burda iphone yada ipad den çok ; aldığım internet hizmeti ile ilgili soru sordum.Yani hangi uzak masaüstü programını kullanıyorsunuz gibi bi konu olsa tabiki iphone konusunu açar güncel tutarım dediğin gibi.Yani program sormuyorum , bu pgordamda ip bağlantısı gerekliliği var , evimdeki IP yi nasıl sabitlerim şeklinde soruyorum.Sağolsun arkadaşlar alternetif programlarla yardımcı olmaya çalışıyorlar ama bana özellikle bu programdaki kullanım lazım.Yani ota çöpe gereksiz konu açıyormuş gibi görünmek istemem , yanlış anlaşılmasın.
    Alıntı volume81 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sourun direkt bu , network işlerinden anlamadığım için anlatamadım.Peki sabit IP mi almamız gerekiyor nasıl yapıcaz?

(bu arada hem ios ta hem androidde hemen hemen tüm uzak masaüstü programlarını denedim , hiçbiri görüntü kalitesi ve kısayollar açısından (fare scroll u gibi en basitinden) bu programa yaklaşamıyo bile.Bir ay boyunca ankaradayken htc telefondan phone my pc ile çziim yaptım , çzim gönderip render aldım , ama iğne deliğinde iş yapmaya dönüyor , sürekli kullanacağım bişey ve olmuşken en rahatı olsun istiyorum.)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    logmein i kurdum , malesf aynı rahatlığı sağlamıyor.IP sabitleme hakkında bilgisi olan yokmu arkadaşlar?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    IP adresini ücretsiz bir dns sunucusu ile sabit tuabilirsin, yani ip adresin değişse bile dns adresin hep aynı kalır.
    Şunu okusaydın bir..
    RESPECT YOUR ELDERS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şunu okusaydın bir..
    okudum okumasına da , IP adress : bölümüne DNS yazarak aynı sonucu alabiliyomuyuz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okudum okumasına da , IP adress : bölümüne DNS yazarak aynı sonucu alabiliyomuyuz?
    hayır o şekilde değil, No-IP™ Free - Free Dynamic DNS - DDNS buradan ücretsiz bir alan adı satın alıyorsunuz (örneğin: ahmetbeyinevi.no-ip.org )

Download a Free Dynamic DNS Update client for your dynamic IP buradan programı ındırıyorsunuz (ulaşacağınız bilgisayara sabit olmasını istediğiniz.)

programı kurup yukarda üye olduğunuz bilgiler ile giriş yapıyorsunuz ve karşınıza kayıt ettiğiniz ahmetbeyinevi.no-ip.org gibi birşey gelicek solda işaretliyeceksiniz, ip adresiniz ne olursa olsun bu prograım açtığınızda ip adresi bölümüne ahmetbeyinevi.no-ip.org yazdığınızda bağlanabileceksiniz.
    RESPECT YOUR ELDERS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    statik ip için hangi isp den destek alıyorsanız onla görümeniz gerekmekte.Ayrıca ip statik olduğunda modem tarafında ufak bir yönlendirme ile erişim sağlayabilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayır o şekilde değil, No-IP™ Free - Free Dynamic DNS - DDNS buradan ücretsiz bir alan adı satın alıyorsunuz (örneğin: ahmetbeyinevi.no-ip.org )

Download a Free Dynamic DNS Update client for your dynamic IP buradan programı ındırıyorsunuz (ulaşacağınız bilgisayara sabit olmasını istediğiniz.)

programı kurup yukarda üye olduğunuz bilgiler ile giriş yapıyorsunuz ve karşınıza kayıt ettiğiniz ahmetbeyinevi.no-ip.org gibi birşey gelicek solda işaretliyeceksiniz, ip adresiniz ne olursa olsun bu prograım açtığınızda ip adresi bölümüne ahmetbeyinevi.no-ip.org yazdığınızda bağlanabileceksiniz.
    hemen deniyorum , saolasın şimdiden.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)