|
|
#1 | |||
![]() |
youtubeden müzikleri indirip mp3 olarak cd yapayim dedim ama calişan program calişmaz oldu evdeki bütün pclere kurup denedim crackli hepsi ama bi türlü indirme yapamadim kullanan ayni sıkıntıyı yaşayan varmi ?
__________________________________ Ne Mutlu TÜRKÜM diyene Son Düzenleyen By_HaNNibaLL; 13-09-2011 02:01. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
jdownloader öneririm sürekli kullanıyorum hiç sorun yaşamadım
__________________________________ PISTON GARAGE Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
O direk videoyu indirmiyor mu mp3 seceneği varmi ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
real player downloader onerırım bende devamlı onu klllanyrm hıc bı sıkıntı yok..
__________________________________ Life is just a dream on the way of death! |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Crack falan gerekli mi varsa öyle bi ilac vs pm atarsaniz cok sevinirim
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
mp3 seçeneği mevcut
__________________________________ PISTON GARAGE Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Bende dowload programi olarak onu kullaniyorum ama öyle bi secenek oldugunu bilmiyordum
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
Direkt olarak mp3 olarak indirebildiğin websiteleri vardı galiba abi?
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Valla kendisi tmp olarak indirip dönüştürüyor. Belki sendeki eski versiyondur linki kopyala yakalama kısmından kontrol et
Az önce tekrar denedim sorunsuz indirip çeviriyor
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
deneyip yaziyorum buraya
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 2001 Peugeot 106 GTi
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Jdowloader ile işi cözdüm linki ekledikten sonra bölüm olarak ayiriyor video mp3 vs diye.
@onurgtı sitede güzelmiş indirdim bi tane mp3 Teşekkürler arkadaşlar |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: GRA GC
|
Program kullanmadan bu site üzerinden yootube videolarını mp3 yapabiliyoryuuz.
YouTube to MP3 Converter - Video2mp3- Thanks for downloading! __________________________________ Engine Type: EJ20G |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
IDM kullan,sadece youtube değil video ve mp3 sitelerinde indir butonu olmasa dahi play'e bastığın gibi indirilsin mi diye uyarı geliyor,Süper bir program bence.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Yok
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
YouTube zu mp3 Konverter kardeşim buraya linki kopyalayıp yapıştır direk mp3 olarak indiriyosun sıkıntısız çalıyor
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
dvd video soft free studio youtube ile ilgili herşeyi yapabilirsin çok geniş bir program..
__________________________________ Das Auto |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |