ula harbi o herifmiş lan :eek: iyice arap saçı oldu bu iş
Printable View
lan ne olcak bu iş hay ben o işin
sozlukten alıntı oraya yazan da imdb den almış. şimdiye kadarki teorilerden en çok hoşuma gidenlerinden :)Alıntı:
all the characters stories are on a loop. they have been running/living the same loop for who knows how long and how many times. maybe hundreds. don't ask me why, i was never good at science. the whole point to their madness is to figure out they are on a loop so that everyone doesn't make the same mistakes. hence jack's crappy future life for example. locke is figuring this out, ben knows this. that is why they do things that seem bad but really aren't. like locke killing naomi. locke tried to stop jack from getting them rescued because they are not supposed to, or at least not rescued yet or at that certain way or time. that's why flash forward jack wants to go back, he knows they made another mistake, which is why he tells kate "he is tired of lying!" desmond's flashes are memories from all the times they have gone through the loop and all the mistakes they have made, except now he is remembering them ever since he turned the key and blew up the hatch and now he is trying to prevent these flashes. every flash he has had of charlie's death have been past loops that have gone wrong. next season they will most likely go back to this moment again and he will prevent charlie from drowning aswell, like one of those choose your own adventure books....plus if you haven't figured it out yet, it was charlie that programed the code in the looking glass in first place since it was programed by a musician...all this happened on a past loop. a loop we have not seen yet, but ** sure will see in the future. which means charlie will be back next season when they repeat the loop again. yes charlie is dead....he did die. so dm and the writers did not lie. but, they did also say that the reference to death on the show lost should be interpreted in a way that the audience is not expecting. when they repeat the loop again, they will have to make different choices.
in the end each character will have to go through the loop until they realize what they are meant to know, they will eventually never get on the plane in the first place, and none of the castaways will ever meet each other in their lives even though their paths have crossed over so many times before. which is what causes that moment between two people who have never met but feel like they are connected in a way they can never explain.
- locke is the chess master who programmed the flame, which is why he is the only one who can beat it.
- and locke kills naomi because he dosn't want to get off the island, and jack was supposed to go along with that - but he didn't. like locke said "you arn't supposed to do this jack"
- ....like hurley probably came up with the numbers in the hatch that you had to type in, since those are his numbers. think about it...it is all making sense. the island has been living for a long time with them on it leaving clues for themselves. it all a recurring loop.
- there was an episode of star trek that did something like this. in the episode there were small things that changed every time they went through the loop and each time they retained a little more knowledge than the last time. obviously they eventually found a way to send themselves a message to get themselves out of the loop. maybe this is what the losties are trying to do, maybe this season or the series will end by trying to finally close the loop.
kısaca diyo ki, bizimkiler adada bi döngü yaşamakta hem de belki de yüzlerce defadır aynı döngü yaşanmakta. bunların olayı da döngü olayını anlamak ve aynı hataları diğer döngüde yapmamak. Ben bunu biliyo locke da çözmeye başlıyo ve o yüzden mesela locke naomiyi öldürüyo. çünkü jack in o anda evine gitmemesi gerekiyo ki bu yüzden de flashforwarddaki jack kate'e adaya geri dönmeliyiz diye yalvarıyo (eve gitmemesi gerekse bile jack gidiyo - hurley de basket oynarken biz yanlış yaptık şimdi o (ada) bizi geri istiyo demekte). desmond da anahtarı çevirdiğinden beri geçmiş looplarda yapılmış hataları tekrar görebiliyo ve o hataları engellemeye çalışıyo. mesela charlie nin ölme şekillerini görmesi önceki looplar ve bizim izlediğimiz loop da önceki hataları hatırlayıp onları engelliyor. en sonunda da karakterler hatalarını anlaya anlaya uçağa binmemeye kadar gerileyecekler ve belki en sonunda birbirleriyle tanışmamış bile olabilecekler. fakat farklı paralel zamanlarda bi ilişkileri olduğu için de mesela bizim de yaşadığımız "lan ben seni biyerden tanıyorum ama nerden" olayını yaşayacaklar birbirlerini gördüklerinde... demiş abiler. bnm anlayabildiğim bu yani siz bi daha bakın merak ediyosanız :D
4x5i izlemeyen kalmasın efsane bi bölüm(açık arttırmaya we adayı biliyorum cümleleri yeni teoriler oluşturacak tarzda =) ,gerçi eski teorileri de bilmiorum ama belkide baazılarını destekliyodur)
Bekleyip yazın komple izlicem biriktirip.böle kafa yedirtiyor 1 hafta iş güc bıraktırıyor gerek yok :)
aslında böyle izleyince daha bi keyifli oluyo.ööle bi günde bitiyo...
4. sezon 5. bölümü izledm ... sıyırdı bu dizi sıyırdı !
=)Bildiin btirmişler ama yaw...cidden oklarda izledim bide o açık artıtrmadaki seir defterine çok kafam takıldı=)
Oyununu oynayan varmı ?
resmi web sitesinde 2008 programı yayımlanmış olan dizican:
official revised abc lost season 4 schedule
episode 5: feb. 28
episode 6: march 6
episode 7: march 13
episode 8: march 20
............
break
............
episode 9: april 24
episode 10: may 1
episode 11: may 8
episode 12: may 15
episode 13: may 22 (season finale)
güler misin, ağlar mısın...
bro eleman diyor ya gittin geldin mi ? zaman geçtikce daha sık oluyor dimi ? zamanda gidip gelmden bahsediyor yanlılş düşünmüyorsam .. o elemanda damı geleceğe gidip geliyor , ileriyi görüyor ? ( bide bunu ilk deasmond a söliyen karı vardı böyle böyle olcak diye ... ) ama deasmond ortak noktayı buldu , peqi bu yeni prof bakalım ilerde ne olcak , gemideki gelişmeler , ada dakiler bu arada .. ya bi hafta nasıl geçer :)
3 Sezonun tamamını 10 günde felan izledik sanırım. 4 parça parça nette var ama indirmiyorum kafayı yememek için. Yaz gelsin topluca 3 sezonu hızla gözden geçirip 4 ü izliycem. Debriyajı sıyıramam her hafta :D Lütfen 4üncü sezonda bitsin :D
kaanım yarın senden 4le 5i flash diskle alayım canım :) :)
nası sezon finali yaaaaa:SŞaka dimi?:S
amerika da grev vardı senaristlerin o yüzden çoğu dizi 13sezon yayınlandı bu sene,prison break'te aynı şekilde geçen hafta sezon finalini yaptı.bu grev yüzünden 24 yayınlanamadı vs vs
Beyler şimdi yaktık mı contayı :D Yarım sezon he :D
oturur aglarım yalnız ben bu bölümden sonra...
Can87 adisi söyledi izle izle izle diye yoksa niyetim yoktu bu saatte izlemeye, hüzünlendim şimdi...
nedir baba git gellerin olayı ya , hatırlamıyor falan... harbi sıyırcam...
ne bu lost sevdası ya varmı Kurtlar Vadisi gibi :D şaka şaka:D
ben 6aydır 24'ün 7.sezonu yayınlanıcak diye bekliyorum ama yayınlanmıcak bu sene,benim halimi düşünün bide:D
O adam botla adaya gidip geldiği için etkilendi.Desmondda aynı şekilde...Fırtına yüzünden Dan in werdiği rotadan şaşmışlardı..We raddyasyano we elektro manyetik alana mağruz kalanların başına böyle yan etkiler gelebiliyomuş...
işte bigün sıkılmışlar ufak botu indirip adaya gidelim demişler=)
adaya kadar gidememişler , botla açılmışlar adaya gitmek için ama eleman sıyırmış balatayı geri dönmüşler. ölmüş zaten , sorduğunda ceset torbasında dedi. Minkowski'de Desmond'un kucağında göçtü öbür tarafa.
işte ulaşamadan diğer eleman balatayı sıyırmış diye anladım bende abi... bilmem dogru mu anlamisim??
bu arada hatırladınız mı bilmem , Danial Faraday'in kaptana çizdiği haritada izlemesi gereken rota 305 dereceydi , aynı rakam Mr.Eko'nun bastonumsu kütüğünde Locke'a not olarak yazıyordu ve Micheal ile Walt'ta tekneyle açıldıklarında onlara söylenen 305 dereceyi takip etmeleriydi...
bide normalde 20 dk sürmesi gerek diolar adayla tekne arası ama sabah cıkıolar aksamüstü varıolar öle bi muabbet var
abi o fırtına esnasında bi timeloop var o belli , bana kalırsa kara delik tarzında bişi var ama bakalım... :D
yok abi şimdi bu timeloop muhabbetini biz en erken 3 bölüm sonra izleriz breakten sonra yani...
4.sezonu alt yazılı nerden bulabiliriz
Acaba o flas forwardlar adanın etkisi olabilir mi?Yani kurtulmuyolardır belkide?=)
2.sezonun sonunda olan budur:
"you're gonna take this boat and follow a compass bearing of 3:25 and if you do that exactly, you and your son will find rescue" ; buradanda michaelin adadan fazla uzaklasmadigi ve tez zamanda ekranlarimiza donecegi sonucunu cikartabiliriz.