|
|
#1 | |||
![]() |
pioneer marka indash'ım var.ama kendim clip cd'si yaptıgım zaman bir türlü formatını tutturamadım =) bunu hangi programdan hangi formatta yazmamız gerekiyor geçen bakırköyden orjinal bir video clip cd'si aldım o bomba gibi çalışıyor yada her hangi bir film cd'si vs varmı bilen ?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Dizel Spec Şahin - Quik ;)
|
bizdede pioneer 5350 indash var Total Video Converter'dan flash bellekle izliyoruz. senınkı buyuk ıhtımal 5050 yada daha eski model onlarda sadece dvd cd'den izleniyor .
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: BlueAction VTI Carbon Şahin Polo TDI Ford Granada
|
nero'da dvd yarat =) genelde bütün araçlarda calıştıryorum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
bi model yapmam lazım ama nasıl =) bilmiyorm
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ordan hata verio blue ray eklentisi falan lazım galiba sizde varmı bu programdan nerden temin edebilrz
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 206Quik & e36 Coupe
|
Windows DVD Maker da yazıyorum mpeg,avi formatında yazdırınca sorunsuz izliyorum
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: bemeve
|
neronun herhangibir versiyonunda vcd olarak yaz, bütün video oynatıcılarda çalıştırırsın
![]() ekleme: vcd-dvd menü vs gibi eklentileri iptal et, taban versiyonunu yaz |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
yapıyorum yapıyorum olmuyor cıldırıcam ya
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
video formatı avi codec ise divx olacak
__________________________________ 32FT430 Burak seni unutmayacağız hep gönlümüzde yatacaksın,Allah rahmet eylesin.. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
videoları youtube'den vdownload mıydı öyle bir programla mp4 formatında indiriyorum
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
mp4 olarak atarsan okumaz,süper converter diye program var 30 kusur mb lık onu indir ve video formatını avi yap codec'i ise dvix yap sorunsuz okur...
__________________________________ 32FT430 Burak seni unutmayacağız hep gönlümüzde yatacaksın,Allah rahmet eylesin.. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: bemeve
|
hangi formatta indirdiğin önemli değil, sen zaten vcd veya dvd oluştur dediğinde nero kendisi otomatik convert eder
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |