valla sokakta vw görmesinler direk saldırıyolar mutfakta otururken dışardan ses geldi bi çıktım komşunun jeep'in içinde hırsız teybi sökmeye çalışıyor bağırdım ettim kaçtı , bide alt köşede normalde polis durur hep deli cesaretleri var adamlarda..
Printable View
valla sokakta vw görmesinler direk saldırıyolar mutfakta otururken dışardan ses geldi bi çıktım komşunun jeep'in içinde hırsız teybi sökmeye çalışıyor bağırdım ettim kaçtı , bide alt köşede normalde polis durur hep deli cesaretleri var adamlarda..
adamlar fiestamın spor parçalarına
spor rüzgarlık: 650
ön tampon eki: 500 dedi fiberini yapmaya kalksan 2 si 150 ya adamlar orjin parçalar satıoz diye uçmuş vaziyetteler
Hırsızlar okadar sapıttılarki, sipariş üzerine calışıyorlar artık.. bana zenex lazım, yok rcd vs
opsiyon navigasyon fiyatı 1750 + kdv gibi bişey nasıl 10 bin tl oluyor bence yanlış bilgi olabilir
geçen sene şirket aracı 2010 ford connect in teybini çaldılar. eleman sabah karakola gidiyor şikayet için karakol connect sahibi kaynıyormuş. aynı mahalleden bir sürü araba patlatmış adi herifler. ama işçilik o biçim arabayı gördüğümde bu araç fabrikadan teypsiz çıkmış dedim :) gram zorlama yamultma yok panelde.
Son zamanlarda çakallar doluştu yine. Tesisatı , teybi çalınanlar arttı. Allah sonumuzu hayır etsin
bundan kaç sene önce oldugunu hatırlamıyorum ama bizim semtte sokagın başından sonuna kadar bütün arabaların kapısını açıp içini dagıtmışlardı =)