fiestanın ST'si geliyor evet heyecanla bekliyorum.Ama O gelmeden ben araba alabilirim...Bakalım kim önce davranıcak
Printable View
fiestanın ST'si geliyor evet heyecanla bekliyorum.Ama O gelmeden ben araba alabilirim...Bakalım kim önce davranıcak
Neden değiştirmeyi düşünüyorsunuz ? Sizin fiestanız bence çok harika :) Seçim olarak tabiki corsa diyorum yanyana gelince corsa duruş olarak çok farklı duruyor :)
Bence fiesta ST'yi bekleyin :) İkisi arasından ben opc'yi alırdım
Fiesta st nin geliş tarihi belli mi?
corsa opc , mini jcw ayarında bir araç fiyat farkı da zaten bunu kanıtlar nitelikte. gti ile opc zaten aynı paraya sunulmuş değil ki. opc her türlü üstündür, kararı nakit durumu ve dizayn seçimi belirler. bu arada 50 yaşlarında bir teyzede 4 kapı polo gti gördüm, hiç bir şeye benzemiyordu. kadından mı, arabadan mı orasını bilemiyorum.. :)
Polo GTİ'a karar verildi.Yalnız renkte sorun yaşıyorum.Kırmızı ve Beyaz asla istemiyorum.Gölge MAvisi diye rengi var polonun ama piyasada hiç göremedim.Bu rengi göreniniz varmıdır?
Bnecede VW ve Opel arasında secım her zaman VW olmalı ıyıbı secım olmuş :) Bıldıgım kadarıyla su anda sadece kırmızı beyaz ve gri olarak var o renk yoksanırım hıc
Ben özel spariş çekicem.Beklemek sıkıntı olmaz.
Eski şirketimde opel kullanıyordum ve o işe girmeden önce opel hastasıydım. Kullandıgım opeldenmi kaynaklanıyor bilmiyorum ama iç aksamında kullanılan malzeme kalitesi kesinlikle berbattı ve kullandıkca arabadan nefret ettim. Suan wv ve polo kullanıcısı oldugum için söylemiyorum ama bence polo alın
..
Dogru bir karar ;)
gece mavisi cok koyu bi renk bence bi parıltısını göremedim ama gördüğüm araç comfortline ' dı..
OPC kesinlikle..döver poloyu hemde :D
bunlardan biri olabilirmi acaba :soru:
Volkswagen Polo 1.4 Comfortline 2010 Model 35.600 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 60158894
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7976212/detay/
off topic : buarada niye dsg topuzları farkı nedir 2 çeşit görüp duruyorum
mod layacaksan opc:)
Yapılan yorumların hepsini okudum..Opc ye de Gti a da binmiş biri olarak kesinlikle ama kesinlikle Polo derim..Vw tsi motor ve dsg şanzımanda olayı aşmış durumda..Senin şuanda içinde bulunduğun durumu biz 2 ay önce yaşadık.O kadar bütçemiz vardı ve aynı tereddütte kalmıştık bizde..Polonun esp sistemi de son nokta denilebilir en kral opel in bu şekilde yol tutacağına inanmıyorum..Ayrıca satarken,ki illaki satılacak belli bir süre;poloyu satarken hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.Bu arada bir şeye dikkat etmenizi istiyorum genelde opc diyen arkadaşlar kullanmamış kişiler..Görüntü ve duruş itibarı ile yorum yapıyorlar..opel sorun illaki çıkartacak..Polo gtidan yana karar vermenizi temenni ederim bizim gibi pişman olmazsınız ;)
aynı bütçelerde kesinlikle OPC den yana kullanırdım tercihimi..farklı olmak daha heyecan vericidir..fiesta sportta ki ilgi çekiciliği gtı da bulamayacaksınız...
ilgi cekicilik dediginde orda dur kardesim. Aracı alalı 2.5 ay gibi bir surec oldu ve hayran hayran bakanların durup inceliyenlerin sayısını yemin ediyorum tutamam o kadar ciddi soluyorum. Trafık durdugunda gti bu demelerini cam acıkken duymanın tadı bambaska. GTi opc ye takar bu acık bisi hem daha cok bilinen bir marka oldu hemde icerdeki konforu vw kalıtesını opel gibi bir aracta bulamassın. Kac kez aracımın onunden ıncelemeye baslayıp arkasına gecene kadar hayran hayran bakan ınsanlara rastladım. O yuzden gecin bu opc olayını. Bu fiyata alınabılcek en saglam arac polo gti dır 0 icin konusuyorum. Ben aldım ve oldukca memnunum yakıt konusunda ılk zamanlar 80 kurus ıle 1 tl arasında gezıyordu gazlıyınca ws ama suanda duzgun kullanımla yakıt 8-9 litre arasına dustu. Hem tassarruf yapabılcegın hemde yapıstırdıgında gidicek bir motor tsi. Bosuna milleti yanlıs yonlendırmeyın dsg sanzuman farkı konfor gti jantlarımı bıle opc ye degismem. Yol tutus olarak 220 230 la dıreksyon cektigimde yoldan cıkmıyan bir opc varsa getirin aynı suratte ard arda dıreksyon cekelim bakalım nolcak.. Bariyerlere giriomu girmıyormu goruruz..