|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
arkadaşlar,
almayı düşündüğüm aracı maalesef alamıyorum. farkı bir seçenek olarak s70 düşünüyorum. bu aracın son sahibi olma, yüksek akıt, vergi gibi dezavantajlarını göze alıyorum fakat başka bilmem gereken şeyler ver mı? ben haftada max. 2 gün arabaya biner ayda en fazla 150 -200 km yaparım. fiyat ve donanım olarak bana cazip geliyor bir de sizin önerilerinizi almak istiyorum. tşk. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
valla kışın ben de düşünüyorum. S70 T5 veya S40 1.9 T5 almayı..
Volvo S70 2.0 T5 1999 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 58887291 __________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
az önce incelemiştim ve sahibinin yazdıklarından sonra konuyu açma gereği duydum
ayrıca plaka harfleri tam bana göre.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: E46 M Compact - Corsa Cdti - SYM JET 4
|
manuel vitesli turbo bir volvo gibisi yok. mükemmel performansı var. s70 zaten illaki t5 olacak. bu arabayı son kasa s40 ile kıyaslıyorum, sınıf farkını göz ardı ederek, yola oturuşu, görünüşü vs. ile bile hala çok daha güzel. turbo arızası filan yapıp seni araçtan soğutmazsa, uzun yıllar yüzünü güldürür. kısacası mükemmel seçim.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
yedek parça fiyatları adamı üzer , tek eksisi bu
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Wagoon :)
|
850 T5 vardi ve s60 T5 hala var yedek parcadan yana hic bir sorun yasamadik. cok ahim sahim korkma parcadan. komple motor yesen yesen 4-5bine mal olur en kabasi. bir defa biz yaptirdik. gecmisi duzgun olan ve sendeyken bakimlarini duzenli yaparsan seni el ustunde tutar. isvec celigi gibidir tabiri caizse. lpg kullanimda ekonomik oluyor ama bilinenin aksine motorlari lpgyi cok cok aman aman sevmiyor. randuman konusunda sorun yok. kaliteli bir lpg olmazsa geri cekilmek lazim. gelisi guzel idareten takilanlardan markasizlardan kesinlikle uzak dur. biz brcnin bilmemne modelini kullaniyoruz. 70binde almisdik bizden oncekinin soforunun hatasi yuzunden alirken onlara sifir sandik motor koydurttuk yetkili servisde. 350bin kusurdu yanlisim yoksa en son hatirladigim km. sadece gecen sene bir kere motor yapildi lpgden kaynakli olarak. princede taksan teleflexde taksan alternatif yakitta uzun vadede sorun yasarsin. bu nedenle kendin takman daha mantikli geliyor bana.
__________________________________ mgnPower since1996 |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Volvo S40 1.9 T4 2000 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 44508907
Volvo S40 1.9 T4 2001 Model 24.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 55207465 Volvo S40 1.9 T4 2001 Model 25.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 58670865 __________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Wagoon :)
|
Adam s70 diyor sen s40lari dizmissin yok artik lebron james
__________________________________ mgnPower since1996 |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: ......
|
Üstüne düşüp mıncıklanırsa da çok güzel sonuçlar veren bir araç olur.Ufakken hayalimdi bunlar nedense çok sempati duyarım..
Konforundan donanımından bahsetmeye de gerek yok zaten
__________________________________ Önden ok gibi arkadan .ok gibi
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
biliyorum panpa.. bunlar benim düşündüğüm S40'lar..
bursadaki lpg'siz olan nasıl sence? ortadaki ilan..
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
yorumlar ve tavsiyeler için tşk. düşündüğüm araç kesinlikle lpg siz olacak ve ben de takmayacağım. yedek parça pahalı olabilir ama bulamama gibi bir sıkıntısı yoksa çok sorun olmayacak. hiç kullanmadığım ve binmediğim bir araç ama kasa olarak en beyendiğim araçların başında geliyor. satışı zor olduğu için ilanlardaki fiyatları pek dikkate almıyorum. hayırlısıyla crx i satıp cebimize parayı koyduktan sonra sıkı pazarlıkla güzel bir s70 buluruz inşallah.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
aslında en güzeli 850 T5 ama onun da temizini bulmak neredeyse imkansız..
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: E46 M Compact - Corsa Cdti - SYM JET 4
|
içinde 4 kişi , dolu bir bagaj ve 1,5 tonluk bir araç ile 106 gti performansı. benim 850 t5 in içinde aldığım his buydu. uzun yolda çok daha keyifli.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
yanlışın var bilmiyorum hiç volvo kullandınmı ama yedek parça fiyatları gayet uygun
zaten mekanik olarak masraf açıcak bir araç değil pahalı olan parçaları iç konsol sunroof gibi bulunması zor olan parçalar motor yürüyen vs parçaları bol ve ucuz ayrıca T5 ler inanılmaz keyifli araçlar komple eksoz yazılımla hem sesine doyum olmaz hem gidişine ![]() eğer düşünürseniz arkadaşım C70 coupesini satıyoru 98 model ama 2.0T 160hp olanlardan __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
mekanikten öte, kaporta far vs parçaları için söyledim ben. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: s40/Leon
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 01:05 ::::

ayrıca plaka harfleri tam bana göre. 

bursadaki lpg'siz olan nasıl sence? ortadaki ilan..