http://img833.imageshack.us/img833/3...7167521003.jpg
5x100 ise fiyat alabilir miyim akin?
Printable View
http://img833.imageshack.us/img833/3...7167521003.jpg
5x100 ise fiyat alabilir miyim akin?
BBS RK504 17" 5x120 var mı? Varsa fiyat alabilir miyim?
en sevdiğim kardeşim arkadaşım :D banada speedline jant göbeği lazım var mi dur ?
benim jantlar bundan :D
http://www.facebook.com/media/set/?s...type=1&theater
Bu içeriğe şu anda erişilemiyor
İstediğin sayfa şu anda görüntülenemiyor. Sayfaya geçici olarak erişilemiyor, tıkladığın bağlantı artık çalışmıyor olabilir ya da bu sayfayı görüntülemeye iznin olmayabilir.
Ana sayfaya dön
Facebook © 2011 · Türkçe
Mobil · Arkadaşlarını Bul · Kartlar · Kişiler · Sayfalar · Hakkımızda · Reklamlar · Sayfa Oluştur · Geliştiriciler · Kariyer Olanakları · Gizlilik · Koşullar · Yardım
Facebook gizlilik ayarı istiyor hocam..
Edit: korayda aynını yazmış..
Edit 2: 18' ölçüde O.Z Ultraleggera'da bir kampanya var mı ? 4*100 bijon aralıgı..
speedline corce var 15 5.120 fıyat nedır acaba bırde elınde takım olmayan hafıf 15 5.120 varsa ondanda alabılırım slıck lastık takmak ıcın
Jantarın resimlerini, ölçülerini ve fiyatlarını buraya yazarmısınız bu şekilde sağlıksız yarım yamalak oluyor
fiyatları akşam yada en geç yarın çıkıcak kardeşim 5*100 olması lazım onunda bilgisini veririm ;)
listeler şu an elimde değil çıktığı zaman net bilgiyi veririm ama olmadığını biliyorum ;)
abi sorma onlar bizimle uzunnn bi süre daha kalıcak sanırım bol bol sehpa :D
normalde yok ama kardeşim sen gel hallederiz :D
facebook izinle ilgili bi sorun yok herkeze açık bağlantıda sorun vardır oz la alakalı bir durum yok malesef :D fiyatlarla ilgili kim hangisini beğendiğini pm olarak atarsa bende fiyatları çıktığında dönerim dediğim gibi daha fiyatları çıkmadı...
moruk adamın ham maddesisin :D
haftasonu gelicem bide 5x115 300 C ye uygun bi şeyler bakıcaz inşallah
Ofis'den facebook'a giriş iznimiz yok çoğu kişide aynı durumda. Ben telefondan girdim ve hata ile karşılaştım.
Fotoğrafları buraya koymak, ürünler hakkında detaylı bilgi yazmak ve fiyat bildirmek bu kadar zorsa neden ürün satmaya çalışıyorsun ? Keza bu konu şuanda satış ilanına dönüşmüş durumda. Satış ilan kuralları aşağıdaki gibidir ;)
- İlan verebilmek için En az 50 mesaj sahibi olmanız gerekmektedir
-Her üye Satılıklar bölümünde SADECE 2 KONU başlığı altında satılık malzemelerini paylaşabilir.2den fazla konular direkt silinecektir.
- İlanlarda sahibinden.com linki gibi linkler koymak yasaktir , ilan içerigi belirtilmelidir
- İlan Dışı yazılar silinir !! ( Hayırlı satışlar vs vs.. )
- İlan Sahibi Dışındaki Güncellemeler silinir
- 2. sayfaya düşmeden güncellemek yasaktır
- Satıcı istediği fiyatı belirliyebilir , yorum yapmak yasaktır.
- Şirket satışı yapmanız kesinlikle yasaktır.
- Verilen ilanlar satılmış yada satılmamış olsa bile 1 ay sonra silinmektedir. Eğer bu neden ile silinmiş ise ilanınızı yenilemenizi öneririz.
- ilanlarınızın Sabit şekilde kalmasını istiyorsanız belirli ücret karşılığında sabit şekile getirilebilir.
- İlanlarda 0 Malzeme şatışı için Admin e başvurmak gerekmektedir
info@techturkey.com
ilan içeriği:
-ürünün içeriği
-ürün fotoğrafı
-iletişim bilgileri
-fiyat
şeklinde olmalıdır.
ben konuyu satış yapmak için açmadım zaten gerekli izin alınmıştır konunun ilk başındada bunu belirtdim fiyatlar çıktığında bilgilendirme yaparım amaç tanıdıklar faydalansın...
7.5 veya 8 15 5.120 sepa yapmayın yaa:) hafıf jant varsa ben alacam.slıck takarım onlara sac jantan daha ıyıdır herhalde hemde saglıklıdır
şu an için sadece enkeilerin fiyatları çıktı 759.00 lira olarak..