|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Twin Turbo '09
|
HAARP iklim kontrol ve yapay deprem silahı olarak kullanılabililiyor. Amerikanın Alaska şehrinde bulunuyor. Geçen aylarda meydana gelen 7.4 şiddetli alaska depreminin , türkiye üzerinde planlandığını ancak sinyal karışması sonucu alaskada meydana geldıgını soyluyorlar. Bu deprem sonrası tsunami uyarısı 1 saat içinde kaldırıldı. İnanilmayacak gibi degil kutahya depremi neden oldu ? siyanur var cunku. Keza 1999 depremi, Bu sistemle haiti japonya silide yapay depremler yapildi. Siz ne dusunuyorsunuz
konuyla ılgısı olmayanlar bu vıdeoyu ızlesın ben cok etkılendım http://www.youtube.com/watch?v=VLTA8...&feature=share __________________________________ Sondan bir önceki mohikan Son Düzenleyen Mivec_4G63; 14-09-2011 20:04. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Misafir
|
eee ?? sonra
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: yok
|
bunu 2 sene felan önce birinden duymuştum ama inanmamıştım , bu arada bu fon müziği beni ürkütüyor
__________________________________ Detailing Garage & Car care |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: yok
|
Yalandır contorium elementi gibi
Yok beyni kontrol et yok ozonu del yok dalga çıkart.Kaptan america gibi bunlar ancak çizgifilmlerde olur. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
25 sene önce de cep telefonu olmaz diyorlardı
__________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Twin Turbo '09
|
Böyle bişey olabilir demiyorlar zaten böyle bir merkez var. Buyrun resmi sitesi,
HAARP Home Page Şu zamana kadar olmamış gökyüzündeki belirtileri nasıl açıklayacaksınız __________________________________ Sondan bir önceki mohikan |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: GTR 200 - SUPRA
|
Inanasim vardi ama su sacma videodan sonra vazgectim
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Misafir
|
ÇEVİRİ--Yüksek Frekanslı Aktif Auroral Araştırma Programı, hedef olarak, iyonosfer çalışmanın temel fiziksel özellikleri ve davranışları anlayışımızı ilerletmek ve değişkenlikler ile başa çıkmak için daha iyi olan yeni iletişim, navigasyon ve gözetim sistemleri geliştirmek öğrenmek için . Program HAARP Araştırma İstasyonu, AK Gakona yakın olarak bilinen yeni ve modern bir bir tesisi, çalışır ve bu özelliğini kullanarak, plazma fiziği ve radyo bilimi alanlarında geniş bir araştırma programı sponsor.
YANİ KARDEŞİM GOOGLE TRANSLATE ÇEVİRDİM ÇOĞUNU ZATEN BAŞI BU DALGAMETROYU AÇIKLIYOR HAYAL ÜRÜNÜ ŞEYLER KAFANI BOŞUNA BÖYLE ŞEYLERLE YÜKLEME TÜRKLERİN SİYASAL OYUNLARI ZATEN ÜLKE BU TİP GARİP İNANIŞLARDAN İLERLEMİYOR YA YOK DAŞ YAĞACAK YOK DÜDÜK ÜFLENECEK KAZIKLAR VS VS
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
zamanında çok araştırmıştım baya bi ilginç deney ve video bulmuştum
bu haarp ı kuran arkadaşlar nicola tesla nın el kitabını çalarak bu akademiyi kurmuşlardır 1900 bilmem kaç yılında tam hatırlamıyorum imzalanan bi nato antlaşmasında bu tarz iklimlendirme ve doğal afet silahların kullanılması yasaklanmıştır japonyada ve marmarada olan depremlerden önce görgü tanıkları havada ilginç bi ışıma gördüklerini söylemektedirler bu ışımanın bugüne kadar herhangi bi şekilde açıklaması da yapılamamıştır temel fikir iyonosfere yüklü miktarda elektromanyetik dalga göndererek hava olaylarını kontrol etmek telsiz sinyallerini kesmekti daha sonra nicola tesla bu olayı daha da geliştirdi kendi, ürettiği bi anten ve tesla bobini sayesinde yaklaşan bi savaş uçağını 2.5 km den susturmayı başardı hatta daha fazla ileri giderek bu bermuda şeytan üçgeni dedikleri yerde amerikaya ait bi destroyeri ışınlamayı başardılar gemideki 12 kişiden bazıları ışlınlanma sonrası geminin metal aksamıyla iç içe geçmiş bulunmuştu son olarakda bu haarp çı arkadaşlar bu manyetik enerjiyi odaklayıp deprem ve doğal afetleri kontrol etmeyi buldular hatta yanlış bilmiyosam amerika bu haarp ın kurulacak olduğu merkezin topraklarını rusyadan altın karşılığı satın aldı die biliyorum böle birsürü bilgi war ama nekadar doğru oldukları tartışılır __________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
yaklaşık 8 sene evel falan hulki ceviz oğlunun programıydı sanırım can lazerin kurucusu yada mühendisi bilemedim neydi o bahsetmişti bu hayalet uçak projesinin yerine geliştirdiği bi boyayı anlatırken doğal afetlerin 1950 lerden beri kontrol edilebildiğini yada yaratıldığını
komplo teorisimidir değilmidir yatağımda yatarken amerika camımdan içeri yıldırım sokana kdr karar veremicem malesef
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: tüplü jip / vw1303s
|
haarp var dediler geldik
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: tüplü jip / vw1303s
|
amerika ve israil zaten geliştirdiği her silahla yaptığı attığı her adımda türkiyeye bi oyun oynuyor bilmem ne yapıyor.... amerikaya inen ufoların klasikleşmesi gibi bişey oldu bu amerikan oyunu türkiyede.... bıktım artık bu tarz düşünen salak insanlardan
![]() ![]() ![]() yok neymiş amerikan oyunuymuş... pehhhh....
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechWorks
|
Her buyuk afetten sonra bunu soylerler, dersin adama e amerikada nie boyle afetler oldu cevap aynidir hep, e iste sinyaller karisio bunlarda patlio fln
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: mortgage izin vermiyo:D
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: nissan
|
ahahahaahah adam yapmış sinyanleri karışıyor ya, hemde her sene aralıksız aynı tarihlerde. saçma sapan teori de üretilmezki arkadaş ![]() neyse yapım amacı farklı araştırmak lazım biraz. tesla içinde binlerce teori üretildi hepsi tırt. ben şahsen kendini red alert dan tanırım hiç de öyle bir adam degildir ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
bazılaı kutuplardaki olağan belirtilerde olabilir __________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
olagan belirti nasil oluyor kuzey isiklari mi?
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
bu sene rusyada kışın çok soğuk geçmemesinin nedeni olarak ruslar amerikayı (haarp'i kullanarak) suçluyordu..
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
TechWorks
|
1950 den beri kontrol ediyorlarmis bide kac senedir bi sapi dogrultamamislar valla kusura bakmasinlar kovboy modeli daga tasa sıkmışlar paso
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |