geçmiş olsun musty
Printable View
geçmiş olsun musty
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
geçmiş olsun kardeşim,
malın biri gider diğeri gelir ama cana birşey oldu mu bir daha geri gelmez .
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun motor kazası tehlikeli gercekten bugun önümüzde 2li yunuz motordan düştüler Allah muhafaza
şu sürekli Tr deki basık araçlar konusuna fotolarını koyduğun motorla yaptın sanırım kazayı...
geçmiş olsun...
gecmıs olsun allah bıdaha gosdermesın
Kardeşim sende birşey olmasın da yine çalışır yine alırsın sorun etme. ;)
sabah makinayla kaza yaptım kamyon yola atladı birden sol ön caprazdan vurdum kaputtan yere.
ufak tefek sıyrıklar morluklar derken zaman ilerledikce ağrılarım artıyor ne kadar dikkat etsekte böyle denyolar oldukca hep tehlikedeyiz ne olucak şimdi makinanın hali bir aptal yüzünden... sanada çok geçmiş olsun bu istanbul böyle işte yapıcak bişey yok tekrar geçmiş olsun motor yerine gelir sana bişey olmasın...
geçmiş olsun kardeşim
geçmiş olsun kardeşim sende bişey olmaması sevindirici mal bir şekilde er yada geç yerine gelir
Geçmiş olsun
3 sene önce bende önüme aniden kıran Honda Crv ye sağ yandan vurarak uçma tecrübesini edinmiştim, böyle kazalarda gerçekten Allah koruyor. Nazar dediğinde çok doğru inanır mısın, üstünde ki egsozları 3 haftada getirtebildim, 3 hafta kullanabildim ve kaza yaptım, sana birşey olmaması çok sevindirici, motosiklet kazaları hata kabul etmiyor malesef, arabalar da o tolerans daha fazla, geçmiş olsun.
http://img256.imageshack.us/img256/2751/pic00002b.jpg
Musti çok geçmiş olsun bende motor kazası geçirdim şuanda sol dizim bükülmüyor haline şükretki bişey olmamış sana sıyrıklarla atlatmışsın
büyük geçmiş olsun. allah sağlık versin gerisi gelir. ayrıca nazar gerçekten sıkıntı. bende daha yeni jant taktım arabaya 1 ay olmamıştı alalı herkez aaa ooo yaptı. iki hafta önce ışıklarda dururken sağ arkadan geldi amcam tamponu felan sıyırdı taktı janta jant 8 oldu kötü göz ve nazardan allah hepimizi korusun...
2 teker sakat, geçmiş olsun.