|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
|
arkadaşlar en az 1 senedir uğraştığım ama bir türlü nedeni anlaşılamayan sağlık sorunum için doktor-tanıdık tavsiye lerinize ihtiyacım var.
Ben 4-5 farklı hastane-doktor sonucunda bir yere varamadım elimde 2 tane MR, bir sürü kan-idrar tahlili, bir sürü ultrason çıktısı var. Problem, üriner sistem veya o bölgeye ait başka bir şeyler .. görünen ve tespit edilen tek şey aşağıdaki bölgede 1 adet "kist" fakat, çoğu doktor bunun zararlı birşey olmadığını, ağrılara başka birşeyin sebep olduğu bir kısım doktor bunu almamız gerektiği (tabi sakat bölge oraları) bir doktor prostatit bir iltihap olduğu tanısı (ömür boyu böyle gidecekmiş) öyle yada böyle 1 senedir bununla uğraşıp duruyorum ilk başlarda dikkate değer bir ağrı yokken son 2 aydır ciddi ağrılar çekiyor ve sürekli antibiyotik kullanıyorum. Şimdi sizden istediğim yardım ne: Bana uçuk bir doktor lazım, muhtemelen ürolog araştırmacı, ilgili , meraklı , meşhur ve işi bilen. (Sorunum klasik değil, yok çocuk olmuyo, yok tüp bebek, yok kısırlık falan filan gibi şeyler değil.. idrar yapmayla veya o tip işlerle ilgili bir sorunda yok) gördümki bu doktorların çoğu prostat dışında pek birşey bilmiyor çünkü erkeklerin çoğunda sadece prostatla ilgili sorunlar oluyor. ama muhtemelen benim sorunum prostat falan değil, o bölgeye ait başka bir sorun, belki ürolog branşı dışında bir şey bilemiyorum ve sadece çözüm arıyorum. Sizin gerçekten bildiğiniz ve güvendiğiniz birileri varsa, belki komple hastane bile olabilir bana özelden veya buradan ulaşırsanız çok sevinirim. ** işte yıllar önce amcamım bir sorunu vardı şu doktor problemi çözdü gibi tavsiyeler değilde çok sağlam ve net olarak bildiğiniz, gerçekten referans olarak bana tavsiye edebileceğiniz birilerini arıyorum. . . . __________________________________ Son Düzenleyen Maxi; 15-09-2011 12:03. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Annem Göztepe SSK kadın hastalıkları kısmında. Nİhayetinde üroloji bir nevi. Anneme söyliyeyim oradaki doktorlardan konu ile ilgili tabiri caizse "işin .rospusu" olan bir doktor ismi vs alsın.
edit: Şimdi annemle konuştum. Bizim hastanede o denli önerilebilecek bir doktor yok dedi. Anadolu yakası Marmara Üniversitesi hastenesini önerdiler. Bu gibi karışık durumlarda hiç sağda solda hastane hastane gezmeye gerek yok ya Üniversite hastaneleri yada ACıbadem Hastenesi (Üniversite hastanesi memuriyeti bitirip orda çalışan çokmuş). Öncelik Üni derler. __________________________________ Powered by PPRMotorsport Son Düzenleyen EREN34; 15-09-2011 12:09. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 320cd M
|
kuzenım benzer bır sorun yasadı ozel gop hastanesınde bır doktora tedavı oldu.
cok memnun kalmıstı kendısıne ulastıgım an numarasını ve doktorun adını sıze yollayacagım gecmıs olsun sımdıden |
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
|
Benim bu sorunum hakkında bir yazı hazırlamayı düşünüyorum, düşünüyorum değil akşam yazıcam.
çünkü gördümki, ilk defa bir doktorun karşınında olayın detaylarını anlatamıyorsun ya vakit yetmiyor, ya unutuyorsun ,ya doktor o anda anlamıyor çünkü o anda senin verdiğin tetkiklere bakıyor okuyor vs . birde problem ve olayın detayları öyle 5 dakikada aktarılacak gibi değil. __________________________________ |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 106GTI turbo gider..
|
Rahatısızlıgı pek anlamadım ama Varikosal olabılırmı ?
__________________________________ BuRSaSpoR Son Düzenleyen delta0o; 15-09-2011 12:18. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
abi siz bezmialem tıp fakültesi hastanesine gittiniz mi ? (eski vakıf gureba) ona göre görüşeyim rektörlüğü ile
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
Abi devlet hastanelerine girtiysen ozelde maslak acibadem veya acibadem hastanelerini onwririm.
__________________________________ Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
|
__________________________________ utku selamoğlu |
|
|
|
|
|
#11 |
|
TechTurkey
|
şimdi varikosal ın ne olduğuna baktım , yok bendeki belirtiler ile ilgisi gözükmüyor .
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Clio rs
|
Ben 15-16 yaşlarındayken sol yumurtalıkta buna benzer bir durum vardı
Kist gibi birşey vardı İstanbul Mikro Cerrahi Beşiktaştaki yere gittim adam baktı etti ilaç yazdı ilaçları hiç aksatmadan kullandım kist kendi kedine yok oldu... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
|
@eren34, teşekkürler hemen bakıyorum marmara uni ye
@frk, o dediğin yere gitmedim, bilmiyorum. Bu konularda ünlü bir yermidir ? @Tariks, yazıyı hazırladım, mail adresine gönderiyorum . @utku, hacettepeye bakıcam, ankarada olması fark etmez giderim . @cliosportve, tabiki ilk tercih ilaç ile olması ama daha teşhis bile koyamadılar a.k (malesef a ve k ları bende kullanmak zorunda kalıyorum çünkü çok fena tepem atık, moralim bozuk... problemime tam 8 ayrı doktor bakmış ve hala bir sonuç yok) __________________________________ |
|
|
|
|
|
#14 |
|
TechTurkey
|
up demek geldi içimden
belki birileri daha görür tanıdığı falan olan . slm __________________________________ |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
abi sana yazdıgım iki hastaneyide bi araştırmanı öneriyorum.
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: ARANIYORR:)
|
abicim öncelikle allah acil şifalar versin hastalık çok zor hele hele onun koşuşturması telaşı dahada zor annemden biliyorum istanbul olsun ankara olsun gitmediğimiz doçent prof kalmadı muayene olsun sağlık kurumu olsun harcanan tonlarca parada cabası ve çözümü izmit umuttepe fakultesinde bulduk her dalda ayrı ayrı prof hocalar var ve duruma göre bizzat kendileri ilgileniyor ve annem,in dalı farklıydı fakat oraya giren hastanın hastalığın teşhisi ve tedavi sonuçlanmadan çıkacağını sanmıyorum şiddetle ilgilenmeni tavsiye ediyorum allah tekrardan acil şifalar versin
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |