|
|
#1 | |||
![]() |
arkadaşlar aramızda midesine balon taktıran varmı acaba ?
o kadar diyetisyene gidiyorum, akapuntur yaptırıyorum, iştah kesici ürünler kullanıyorum, ama yemek yeme isteginin önüne geçemiyorum ve kilo alıyorum, şuan +150 civarındayım ve bu iş uzayıp gidecek gibi duruyor + saglık sorunlarıda başladı, bu nedenle 8 ay önce sigarayı bıraktım kilo almam dahada hızlandı, biraz araştırdım mideye balon takılıyormuş mide çabuk dolunca yemeye devam etsen bile kusma hissi oluşuyormuş, bu nedenle yiyemiyormuşsun, ameliyatsız, kansız, yapılıyormuş ancak kusma mide bulantısı yaşanıyormuş. eger bu tedavi yöntemini kendisi veya yakınlarından kullanan var ise + ve - yönlerini yazabilirse sevinirim. araştırdım ama yinede birilerine sorma ihtiyacı hissettim, tecrübesi olan veya yaptırmış olan arkadaşlardan kısa kısa anektod'lar rica ediyorum. __________________________________ Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
Son Düzenleyen HALUK; 08-10-2011 00:38. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Abi Ozan Orhon gibi kelepçe taktırsan ? Bu konuyu araştırdınmı ?
Bizlerdede hata var insan evladı gibi yemek yeme huyumuz yok malesef ekip olarak. __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: GTR 200 - SUPRA
|
Ameliyatla kendinizi riske atmayin.Tek cozum duzenli spor...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
Abi koray doğru söylüyor kelepçe daha iyi bir yöntem hem bayaa bi insan yaptırdı ve şimdi gayet sağlıklılar.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
haluk ya sen kebabı rakıyı seven halukmusun
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
haluk abi bende okadar kilo yok ama spora başlayacağım... spor v.s. denedin mi ben zayflatıcı haplara falan güvenmiyorm yada değişik dietisyenlere gittinmi? bide burunda kemik veya nefes almanı güçleştiren bişey varmı?
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
kelepçe işi için önce balon yaptırıp zayıflamam lazımmış bu kiloda kesemezlermiş beni
yemek yemek bir sanat aslında ama troid bezi saglam olanlara bende sanat icra ediyorum ama halimi görüyorsun bende troid bozuklugu oluşmuş zamanla fark etmedik 10 yılda 80 kilo aldık
__________________________________ Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Biz ekmek arası kızarmış Soğanda yiyoruz fark etmiyo illa kebap takıntımız yok
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
kelepceden dolayı ölen bir sürü insan var bi ara modaydı hatta haberlerde her ay bitane çıkıyordu
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
bencede ilk başlarda zor geliyor ama spor çok işe yarıyor. 105 kilo iken spora başlayıp kendimide biraz zorladım ve yağ yakıcı desteği ile spor yaptım 1 ayda 15 kilo vermiştim. sonra sporu bıraktım biraz yememe dikkat ettim. haLâ 15 kilo fazlam var ama sporu bıraktığım için oldu.
ama düzenli spor işe yarıyor. spora başladığımda normalde yediğimin 2 katı yemeye başladım ve ayda 10 15 kilo verdiriyor. ama gerçekten kararlı olmak lazım. günde 1.5 saat yetiyor haftada 3-4 gün yeterli. __________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
Abi bence yaptırmadan önce aşırı derecede bi araştırmaya gir.. Bu balondan kelepçeden iyi sonuç alanlarda vardı hayatını kaybedenlerde.. Maazallah bişey olmasın kilo vereyim derken
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
yok ben o degilim
tok karnına 2 tane pişmiş tavuk yiyen türüyüm ben ![]() serkan evde koşu bantı, iki çeşit bisiklet, envayi çeşit spor malzemesi var ama 120 kg limitli binemiyoz az yürüsek pişiklerden kurtulamıyoz, şimdi bazı arkadaşlar diyecekki yeme ne zorun var, işte zorum o midem beynimi yönetiyor
__________________________________ Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 206GTİ
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
evde olmuyor abi. ille spor salonuna gitmek lazım hocaların yardımı faydalı oluyor. ama salon seçimide önemli. bunalmama için havalandırması en iyi olan yerleri seçmeli.
__________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
abi evler yakın olsa gel spor yapalm dicemde ters taraflardayız diye hatırlıyorm. ameliyata falan bulasmadan sen bu işi çözersn birazda yiyici bi etrafa sahipsen illa tahrik ediyorlardır kebabdı ekmek arasıydı... bi süreliğinie alayıyla küsüp tek kalmaı denedin mi
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: var
|
__________________________________ |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
spor yapabilsem sorun yok zaten ![]() benim ilk önce 40 kilo atıp spor yapabilecek duruma gelmem lazım bunun içinde yememem lazım , şuan balon işi en uygunu görünüyor ![]() bunu yaptırpta pişman olan varmı, ne bilim balon takıldı şu oldu bu oldu gibi ? __________________________________ Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Yok
|
Abi ilk olarak bi spor salonuna yazıl,mideninde beynini yönetmesine izin verme.o yemek orda duruyosa gidip yeme onu,bırak dursun.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
aksam 8den sonra yemek yeme
spor salonu deılde yuruyuse basla salona bı cocuk geldı 110 kg cıvarı sevdıgı bı kız varmıs buneya demıs tıpe bak cocuk suan 3 ay gectı 71 kg dert olmus cocuga
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|