aynen kanka öle 205 ler warsa bu aksam gorerım dımı ;);)
Printable View
ben hiç yolda giden 1.9 gti görmedim :) hep sanayide 2-3 tane dükkanın önünde yatıyordu. ama arabaya çamur atılamaz, 20 yıllık araç sonuçta. çizgileri herşeyi ile çok maço ve elektronik desteksiz gazlama makinesi bir de sunroof varsa tadından yenmez. bu arada 106 gti'i geçer denmiş, canlı görsem inanmam. :)
arkadaşlar 205 1,6 gti 205 1,9 gti da 106 gti yımda oldu formu okudum üçünüde kullanan ve mıncıklıyan biri olarak stock 106 gtila stock 205 gti yürütütürse 106 ayıracaktır
205 gti kronik sorunu debimetre dir bu problemi bostancı sanayide yurtmotorsporta çözmüştüm geçmiş zaman orda yanlış hatırlamıyosam harun usta vardı 205 te uzman
o nun dışında bide benim rot kolum kopmuştu sonuçda mekanik yorgunluğu denen bişi var onun dışında keyifli bi aractır kıymetini bilmek lazım
bu arada 205 xs aldım gti dan hafif ve çok temiz buldugum için. debimetre felan urşmamak için hemde daha sağlıklı olsn die 406 motoru taktım gti ve rc ile aynı motor onu swapladım şu an ms beyin yapılıyor haftaya ilk marş olcak gerçekten sürüş keyfi çok güzel bir araç fren sistemi sağlıklı olmadıgı için 406 coupe taşıyıcı kaliper disc ile güncelledim