yarıs 9da baslamıyomuydu
Printable View
yarıs 9da baslamıyomuydu
2.02 yaptim ama oyun taskbara donup duruyor :D
Benim daha ilk oynayışımdı daha ilk düzlüğün sonunda viraja girerken freni ayarlayamayıp arkadan hafifçe(!) dokundum birine özür dilerim.
Tuşları bulamkta güçlük çektim daha oynu ilk açışımdı.Çoğu sistemi aç kapa yapmayı sonlara doğru öğrendim.Benimde motor patladı 7.turda :D
Çok gerinizde kalsım ama kendimi geliştirdim 2.26 lardan 2.15 lere düştüm.
pisti degıstırsek keske klavyeciler için (bence) zor bi yer :p
gece 23 yada 00 gibi bir daha yaparız
yarın okul var o saatten erkene yapma ihtimalimiz nedir?
yoksa illa ilk günden geçmi kalmalıyız:D
Hocalar kapıda bekler :D Sakata gelmeyek :)
hem pist hemde araç değiştirelim taypar istiyorum ben :D
illet tdr hatalari (display driver stopped responding) yuzunden dogru durust oynayamiyorum, yaris olursa gelirim ama bir anda yine hata verip de 5 saniye kontrolden cikarsa araba kizmayin :D
arkadaşlar önceki mesajlarımda verdiğim HOT HACHS modunda taypar var, ayrıca çok güzel yol tutan vw araçlarıda var, dediğim gibi indirin kenarda bulunsun, Burhan abi kabul ederse sw'yide o şekilde açarız :)
Edit : Direk link ekliyorum
http://www.gamefront.com/files/20529..._v2_1_Full_rar
Alternatif : http://www.fileserve.com/file/TtWaSTh
onu ındırdım guzel araçlar varda, server aynı araç aynı pist sıktı benı bıraz :D gırıyorum bı tur donmeden kapatıyorum :D
bilmiyorum mümkünmü, eger mümkünse mesela zaman ayarlansa yarım saat bır saat gibi pist otomatik değişse?
2 saatlik Çorum Ankara yolunu 2 saatte Lalahanda yol çalışmaları nedeni ile 4 saatte sinir bozukluğu ile geçirdik :S....
pistin otomatik değişmesi malesef mumkun değil, artık herkez oyuna alıştığına göre pist ve mod isteğinde bulunun kararlaştırılan mod ve pisti kurarım ben servera...
1-2 araç seçeneği olma durumu var mı ? Çok harika olur misal gti ile tayyar :D :D
ancak o iki araçda bir modda birleştirilmiş ise olur onun haricinde mümkün değil... kaliteli bir modunda minumum 500mb olduğunu unutmayalım sık sık mod değiştirmek herkezin indirmek zorunda olduğundan pek mantıklı değil...
yalnız 10 yada 15 tane pist seçilir onlar tek linkte paylaşılırsa 15 pist olsa tahmini 450mb eder ama hergün pist değiştirilebilir o durumda....
hot hatch modunda var bayagı araba ama?