oldu :) teşekkürler .. Çok soru sordum ancak online yarışan araçların performansı aynı mı oluyor?
Printable View
oldu :) teşekkürler .. Çok soru sordum ancak online yarışan araçların performansı aynı mı oluyor?
evet katılacaklar belli olsun pistleride belirler yayınlarız...
nadir bazı modlarda araçlar arası fark oluyo ama bu modda araçlarda fark yok, sadece araç ayarları ile oynayınca fark olurki yapmayı bilen var bilmeyen var oyüzden fix setup yani sabit ayarlı olsun dedim böylece her araç aynı olacak iş pilotaja kalcak :)
1mb internetle sorn yaşar mıyım online ?
Banada oyunu ve cup 'ı p.m lerseniz satın alırım torrentten :D
sanırım sorun olmaz
r-Factor Lite Version 90mb (c.ack falan yok içinde)
Clio Cup 2008
Dosyalar kendi sunucumda reklam yok vesair bişi yok direk tıkladığınızda indirmeye başlar...
Bu arada bi liste oluşturmaya başlıyalım kimler katılıyor;
1- Germanci-Burhan---direksiyon
2-Aytar- 63owen63-- Klavye.
2-Aytar- 63owen63-- Klavye
3-Alper - alperkkc -- direksiyon
ben full indirdim cr*ck indiriyorum olursa gelirim bende
bence server açılsın ringde biraz antreman yapalım hem yeni başlayan arkadaşlarda alışmış olur oyuna ?
2-Aytar- 63owen63-- Klavye
3-Alper - alperkkc -- direksiyon
4-emre- empo -- ??
5-Berkay- berkay -- Klavye
server ayarlansın deneme yapalım
Serveri açtım oyun içerisinde sol menüden CONNECT diyin altında JOIN diyerek çıkan listede Turkiye-Clio Cup ı bulun ve girin şifre yok eğer bulamazsanız listenin ustunde yenile tusu var ona tıklayıp listeyi yenileyin serverda yuklu pisti direk indirme linki;
Euro Ring Pisti
internet matchmaking uniable gibi bir mesaj çıkıyor :soru: ne yapabilirim ?
oyunu yukledım ama Config Utility hatası verdı bu hatanın cozumu nedır acaba ?
setting kısmında matchmaking var orası match.rfactor.net mi olması gerekiyor ?
bende bi ö.m. alabılırmıyım oyunu açabilmek adına :)
ö.m atıldı :)
Gündüz oynadım ama şimdi açmak istediğimde satınal diyor. Bende ö.m alabilirmiyim mümkünse.
rica etsem bende ö.m alabilir miyim :)
gönderdim...
bendeki v1.000 miş ondan bağlanamıyor olabilir miyim ?
eğer rfactor v1 se olmaz yazmış olmam lazım rfactor v1.255 olması lazım ilk mesajda linki var 90mb
abi ben bunu indiriyorum r a ck içinde pm atarsan :)
yolladım...
bir pm de ben alabilirmiyim.
becerebilirsem oynamak isterim :D
ö.m. atıldı beceremeyecek bişi yok gayet kolay ve zevkli
sen boyle soyleyince ozellikle tekrar denedim, opposite lock herhangi bir etki yaratmiyor, belki de indirdigim arabalardan kaynaklaniyor olabilir, corvette ve 3.20 turbo ile denedim ama bir fark goremedim. :confused:
bu arada abs icin haklisin elbet, bu ikisi acik olabilir bence de ama hala daha klavye ile direksiyonun bir arada yarisamayicigini savunuyorum. zamanlar yakin olsa da kastirarak donmekten lastik asinmalari ayni olmayacaktir. tabi kendi gorusum :)
serverda kimse yokmu ya avel avel dönüyorum :D
bende ö.m. alabilir miyim?
Mesaj ktn dolu Murat
tamam hallettim bekliyorum