2 mesaj üstte :D
Printable View
2 mesaj üstte :D
Bende şimdi yüklüyorum. Harita belirleyecekseniz oynarız bu akşam.
gece 23.00 da yarış yapalım
22:30da gelsin gelenler.ısınsın.ısınırken attığımız tura göre direk yarışa geçeriz.30 dakika yada 45 dakika
yada 20+20 2 yarış yaparız
Hangi pist hangi oda?
gforce turk bmw e92 m3 gtr serverına geleceksiniz
pro1 sınıfı bmw alın ki benim aracım neden yavaş gidiyor demeyin.pro 2ler yavaş çünkü
oyuna girince garage bölümünden yapacağınız ayarlarda;
tur başına 2,5 litre yakıt tüketiyor araç.ona göre yarış benzininizi koyun
soft lastik alırsanız 5 tur sonra sol ön lastik biter dönemezsiniz.medium yada hard birini seçin
5 turda hararetten motor yakmak istemiyorsanız radyatör büyüklüğünü en az 3. boy seçin
fren soğutma kanallarınızı 1 seçerseniz yarışta artık bir noktadan sonra ısıyı atamayıp 1000 derecelerde gezebilirsiniz.2-3 gibi seçmekte fayda var
yarışa girince startta dizildiğimizde 30 saniyeden geri doğru sayım oluyor.saniye 0 olunca gaza abanıp kalkış yapmayın.bekleyin 30 saniye süresi bitince ışıklar yanacak,kırmızı ışıklar yeşile dönünce kalkacaksınız:D
yarışı 45 dakika falan uzun yapacaksak pit yapmayı isteyenler olabilir.birkaçkere pite giriş antrenmanı yapın.çizgide limitörü ayarlamak,boxa tam oturtabilmek ve pite çağrılma işini ayarlamak için
arkadaşlar su oyunu paralı satın alma durumunu nası halledıcem bı yardımcı olursanız crack flan demıssenızde bı acıklarsanız sevınırım bıde hot hatch dosyasını oyunun klasorun ıcınemı atıyorum sadece
saat 23te gelen gelsin:D
odaya girdiğim anda atıyor ya beni. pist paketini yükleyip deneyeyim.
Drift mod yükledim bu gün kntrolü epey bi zor ama çok zevkli araç direk kesicide sarıyor :D
skyline r34, 350z, 180sx, ae86 filan var kapetin içinde tafsiye ederim
Yaw bişe sorucam stage 2 3 vs bunlari seciyorum en son alamıyorum oyuna giriyorum tekrar stock halde cıkıo makina
şuan m3 te 8 kişiyiz yarış başlıcak bırazdan