ben bi ayar gönderdim oyundan attı beni tekrar girdim tekrar attı.sildim yeniden yükledim
gece 23gibi herkes toplansın yarış yaparız gene
Printable View
ben bi ayar gönderdim oyundan attı beni tekrar girdim tekrar attı.sildim yeniden yükledim
gece 23gibi herkes toplansın yarış yaparız gene
ben girerim büyük ihtimal ile yalnız bana bir kaç arkadaşın attığı ayarlar oyunu açıp girince kayboldu...ve hızlı virajlar için ne yapmak gerekiyor hangi ayarlar ile oynamak lazım biliyor musunuz?
rıza o uzun virajda gaz kesiyorum ben :D direksiyon olmadan imkansız gaz kesmeden dönmen :D
o kadar kasmaya 1.05'e indim :D
Ahmet senin çizgi alıştırması yapman lazım bol bol:) bazı virajlara çok geç fren yapıyorsun ve çizgin çok içte kalıyor onlara dikkat edersen çok daha iyi zamanlar yapacaksın:)
Güzel bir yarış oldu teşekkürler:) devam ediyorlar hala katılmak isteyen kaçırmasın derim:)
evet artık kafam ağrıdı 150 tur atmışımdır bugün pistte :D ellerim su topladı :D
pc bile isyan etti :D
Rica etsem biri oyunun crack dosyasını pm atabilirmi?
klavyeyle bu kadar oluyor:)
bi ara heyecan olsun diye yavaşladım baktım arkadan biçer döver gibi geliyorlar dedim bas gaza aşkım bas gaza :D 6 saniye fark olunca yine yavaşladım :D
bu akşam pist değişirde yeni bir heyecan yaşarız umarım:D
Bir arkadaş şikanı düz geçiyordu dün, hatırlamıyorum kimdi yarışta da düz mü geçti acaba?:D:D
neler kaçırıyorum :D hemen indiriyor ve oyuna balıklama dalıyor um :D
bu akşam hedef 1.05 altına inmek en iyi sürem 1.05.017 idi yarışda 1.05.987 yaptım :)
1.08 den salise aşağı inmedi dün bende canım sıkıldı pit çıkışında lastik yakıyodum ama genede güzel vakit geçiyor.
Damdan düşer gibi olucak ama ***** dosya için pm alabilir miyim :)
bu akşam belki gelemeyebilirim beyler bakalım 1. kim olucak yarışta :D birde şu sezonluk yarışlar yapalım puanlamalar en iyi tur zamanları falan yazalım hatta işi kumara döküp sezon sonu ödül falan olsun :D mesela 1. hariç diğerleri para koyup en sonuncuya bi gamepad hediye gibi :D
evet ya bu haftasonu sezonun ilk yarışını yapalım
mass eror veriyor neden olur bu?